Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Type-R
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni Excel ügyben.
1.
Az excel munkafájlomban az első oldalon található egy összesítő tábla, megnevezésekkel, árakkal.
A többi lapon (kb 100db) található végösszegeket szeretném vissza varázsolni az első lapra, fkeres, meg vkeres függvények segítségével.
Ez eddig meg is van.
A gondom, hogy az első lapon így létrejön nekem száz oszlop, és mindegyiknél külön meg kell adom a képletben a lapszámot.
Képlet:
=HAHIBA(VKERES($E4;'Blatt 1'!$B$5:$K$36;32;0);"0")A képletben szereplő lap Blatt x-et lehet valahogy léptetni?
Magyarul, ahogy húzom a képletet balról jobbra, úgy az X mindig egyel nagyobb legyen?Remélem érthetően tettem fel a kérdést?

Különböző munkáknál mindig ugyan ezzel kell szöszölnöm.
2.
Létrehoztam egy űrlapot, amiben vannak függvények, ez megsegíti az embereink munkáját, viszont a sok másolással, meg törlésekkel a szegélyeket mindig szétcseszik.

Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy a lapot fixáljuk (szegélyeket), hogy mindig ugyan úgy nézzen ki?3.
Azt hogy lehetne megcsinálni, hogy ilyen kis lefele nyíl segítségével egy előre definiált adatbázisból, mindig ki tudják választani a számukra szükséges adatot? (pl egy előre definiált anyag lista)Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50