Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Apple asztali gépek
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
azopi74
üzenetére
Jujj, bocsi, ezt nem vettem észre

Köszönöm szépen, ezt elkezdem olvasni, de addig is itt megtalálod az excel fájlt, ha belefér, meg is mutathatod, sosem használtam power pivotot, sőt pivot táblát is most először próbálgattam.
Eddig úgy történt a kimutatás, hogy egy munkalapra egy hét adatai kerültek, ebben soronként voltak a termékek (ezek subtotallal kategóriánként összesítve), míg az oszlopok a napok voltak, minden terméknél és kategóriaösszesítőnél az adott napi eladás darabszámban és összegben is. Valami ilyesmit kéne megoldani most is, csak ez képletekkel volt, és nagyon kezdett haladni a káosz felé a dolog, ráadásul időigényes is volt. Ha kell, meg tudom osztani azt is, ahogy eddig készült (ha van kedvetek szörnyülködni
)Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Fferi50