Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
azopi74
üzenetére
Jujj, bocsi, ezt nem vettem észre

Köszönöm szépen, ezt elkezdem olvasni, de addig is itt megtalálod az excel fájlt, ha belefér, meg is mutathatod, sosem használtam power pivotot, sőt pivot táblát is most először próbálgattam.
Eddig úgy történt a kimutatás, hogy egy munkalapra egy hét adatai kerültek, ebben soronként voltak a termékek (ezek subtotallal kategóriánként összesítve), míg az oszlopok a napok voltak, minden terméknél és kategóriaösszesítőnél az adott napi eladás darabszámban és összegben is. Valami ilyesmit kéne megoldani most is, csak ez képletekkel volt, és nagyon kezdett haladni a káosz felé a dolog, ráadásul időigényes is volt. Ha kell, meg tudom osztani azt is, ahogy eddig készült (ha van kedvetek szörnyülködni
)Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Fferi50