Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Lacci
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Bocs, hogy megint alkalmatlankodom, de szeretnék kérdezni tőled valamit. A múltkor segítettél nekem a szorzo makró elkészítésében, ami ugye teljesen jól működik, de.. De nagyon lassan dolgozik és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Megfigyeltem (persze lehet, hogy nem jól) ,hogy azok a makrók ahol nekem kell kézzel kijelölnöm a műveleti területet, sokkal gyorsabban dolgoznak, mint azok, ahol előre beállított terület van. Tehát amikor a makróm úgy kezdődik, hogy: Dim TER As Range Set TER = Application.InputBox(PROMPT:="JELÖLD KI A TARTOMÁNYT", Type:=8), akkor azok lényegesen hamarabb végeznek, mint pl. amit a szorzo makróban leírtál. Kérdésem az volna, hogy jól látom ezt vagy semmi köze a gyorsaságnak ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50