Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigi183
csendes tag
válasz
gigi183
üzenetére
Na próbálkoztam még, és működik, már csak annyit kellene megoldanom, hogy ha az aktuális lapot átmásolom mondjuk egy Today feliratú munkalapra, akkor az Nts oszlopban lévő számok eggyel csökkenjenek, vagy automatikusan, vagy gombbal.
Másik hülye kérdésem is lenne.
Van egy tábla, olyan mint amit először küldtem, (a rémes háttérszínes). Ebben dolgozik egy kollégám, aki folyamatosan aktualizálja. Namost valahogy meg kellene oldanom, hogy a fájl amivel dolgozik, nálam is megjelenjen, de az enyémben már lennének plusz sorok, teszemazt összesítések, ilyesmi, de azt nem szeretném, ha ő ezeket a sorokat bármiféleképpen módosítani tudja, legjobb, ha nem is látja. Meg lehet-e oldani valahogy az ilyen kapcsolatot két fájl között, vagy tudtok-e megoldást rá? Csavar még az egészben, hogy neki vannak összevont cellái, viszont az én fájlomban ezeket ki kell iktatni, vagyis azok a cellák amik össze vannak vonva úgy jelenjenek meg, hogy mindegyikben ugyanaz az érték van ami az összevont cellában (akár 5-6 soron keresztül is).Remélem érthetően fogalmaztam...

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Linux felhasználók OFF topikja
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50