Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somasz
üzenetére
Lenyíló lista/érvényesítés néven ismert/lehet előállítani.
Amúgy ez egy szép feladat, de ha ezt kulturáltan szeretnéd megoldani, abba jó sok munkát kell befektetni. (Ilyen feladatot Én Access-ben oldanám meg)
Az első és legfontosabb feladat, egy normális adatbázis struktúra kiépítése, mert ez a mostani a halálom.
(Nézd el nekem, elég sok mindennel foglalkozom számteken belül, így adatbázis tervezéssel/építéssel)Külön kategóriák kellene (CPU/Alaplap stb stb) és az azokra jellemző tulajdonságok. (Hisz egy deszkának merőben más jellemzői vannak, mint egy CPU-nak)
Tovább nem is megyek, megvárom, mit írsz erre...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Hobby elektronika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nézd el nekem, elég sok mindennel foglalkozom számteken belül, így adatbázis tervezéssel/építéssel)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fferi50