- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
NYilván mindenhol lehet módot találni a csalásra. Mint alattam is írták, akkor unalmas tud lenni nagyon, ha nem jönnek az izgalmas meccsek. Persze, mostanság nálam is kevesebb, de mikor kijön egy olyan kb minden stage-ében találkozunk a szörnnyel és vívunk egy nagy csatát, majd elmegy, mi is újrarendeződünk stb és újra fight...nah az tényleg adja a játék sava-borsát.
Ezek az elkószáló emberek, meg szerintem senki hibája a többiek részéről. Vannak helyzetek mikor külön kell válni és kell is, de amikor egyedül rambozik és miatta kell visszafordulni, mert belelép a békába vagy bármilyen dögbe, akkor mire megint nyomára akadunk a dögnek, már szintet is ugrott. Az egyedül majd én megtámadomról ne is beszéljünk. Én 47-es Caira heal vok... én hidd el tudom mi amikor mindenért a heal-t hibáztatják
Csak épp legnehezebb cast 
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest