- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
NYilván mindenhol lehet módot találni a csalásra. Mint alattam is írták, akkor unalmas tud lenni nagyon, ha nem jönnek az izgalmas meccsek. Persze, mostanság nálam is kevesebb, de mikor kijön egy olyan kb minden stage-ében találkozunk a szörnnyel és vívunk egy nagy csatát, majd elmegy, mi is újrarendeződünk stb és újra fight...nah az tényleg adja a játék sava-borsát.
Ezek az elkószáló emberek, meg szerintem senki hibája a többiek részéről. Vannak helyzetek mikor külön kell válni és kell is, de amikor egyedül rambozik és miatta kell visszafordulni, mert belelép a békába vagy bármilyen dögbe, akkor mire megint nyomára akadunk a dögnek, már szintet is ugrott. Az egyedül majd én megtámadomról ne is beszéljünk. Én 47-es Caira heal vok... én hidd el tudom mi amikor mindenért a heal-t hibáztatják
Csak épp legnehezebb cast 
Új hozzászólás Aktív témák

- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest