Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Bocs, a pontos az eq2.budo.hu

Igen én játszom. Oggok és Lucan szerveren, több magyart is megtalálsz azon az oldalon amit adtam. Én még mindig kostolgatom és még nincs egy állandó karim. Per pillanat 4 van és annyi is a max, ha csak nem akarsz pluszba fizetni még 4 ért. Visa, Mastercard, Amex-et elfogadnak, az ár 14,95 USD + 17,5% ÁFA, mivel uniósok vagyunk. Én a CDGalaxisnál vettem, ott van több verzió, sima 7900, limited ed 10990. Volt arrol szó, hogy még collectors ed is lesz, de az aszem törölve lett az EU piacról és hellyette lett a limited ed. A limited ed ezeket tartalmazza, míg a sima nem:
A Limited Edition a következő plusz szolgáltatásokat biztosítja az alapjátékon felül:
A játékos házában az alábbiak helyezhetők el: Everquest II tájképek vagy screenshot-ok, Antonia és Lucan beszélő szobrai, valamint egy exkluzív pici sárkány háziállatnak.
A játék doboza az alábbi extra tárgyakat tartalmazza:
-Norrath vászontérképét
-Egy posztert Qeynos és Freeport részletes térképével
Szerintem annyit nem ér, mert csak egyszer használhatod föl az ''ingame'' tárgyakat és csak egy karihoz. Lehet majd kapni EQ2 gamecard, ami 30 napig jó és 2990 ft, tehát a 17,5% Áfát megúszod mert az már bruttó ár. Ez különben érdekes, mert általában a gamecard megoldás drágább szokott lenni, mintha kártyaval fizetnél elő.
Bővebben: link
Ha van még kérdés email me nyugodtan.
Ja és az összes verzió DVDs.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- SONY LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Ford topik
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest