- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Hardverkemping június végén
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nekem is van Hisense-em (65U8QF, QD-VA), többé-kevésbé (bár egyelőre még inkább többé) szeretem. A betekintési szögei mondjuk borzalmasak. Azt hittem, hogy valami készülékhiba lehet, de valószínűleg nem az. A blooming egész jelentős is tud lenni. Filmeknél, normál körülmények között szerencsére nem jellemző, pl. a Gravity is teljesen rendben van vele, de fekete háttéren fehér szövegeknél borzalmas. Pedig 180 zónás...
A háttérvilágítása ráadásul már vagy fél éve egész inhomogén lett (ráadásul pont a képernyő kellős közepén "foltos"), pedig nincs agyonhasználva, és mindig is jóval kisebb fényerővel használtuk.
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest