Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nekem is van Hisense-em (65U8QF, QD-VA), többé-kevésbé (bár egyelőre még inkább többé) szeretem. A betekintési szögei mondjuk borzalmasak. Azt hittem, hogy valami készülékhiba lehet, de valószínűleg nem az. A blooming egész jelentős is tud lenni. Filmeknél, normál körülmények között szerencsére nem jellemző, pl. a Gravity is teljesen rendben van vele, de fekete háttéren fehér szövegeknél borzalmas. Pedig 180 zónás...
A háttérvilágítása ráadásul már vagy fél éve egész inhomogén lett (ráadásul pont a képernyő kellős közepén "foltos"), pedig nincs agyonhasználva, és mindig is jóval kisebb fényerővel használtuk.
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan.