Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz
Csocsesz75 #871 üzenetére
Én akkor jártam így, mikor ki akartam próbálni a csak QR kóddal történő belépést, a SmartBank visszajelzett, hogy sikerült, majd utána az adott gépen nem ment egyik böngészőben sem, mindenhol a 24 órás tiltást írta.
Felhívtam az OTPdirektet, hogy vegyék le a tiltást. Meglepetésemre a hölgy közölte, hogy Ő a rendszerben 0 sikertelen belépési kísérletet lát, így nem tud mit levenni, az OTP direkt azonosító biztosan nincs tiltva.Nem hagyott nyugodni, így a hívás után beléptem a laptopról egyedi azonosítóval és beengedett.
A számítógép továbbra sem engedett be, szerintem 24 órára fel van függesztve az azonosítóm.
Ami furcsa, hogy mások OTPdirekt szerződésére is azt írta az adott gép, több böngészőben is.Ezek után megpróbáltam a laptopon elsőre saját azonosítóval, utána csak QRkóddal belépni.
S a csak QR kód belépés után mindenkinek a 24 órás tiltást írt.
Egy böngészési előzmények törlése után azonosító+jelszó kombóval, mind asztali mind laptop újra beengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest