Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nem tudja valaki hol lehet kérdni a How To Survive fejlesztőitől?
Most kiadták a game-et tps nézetbe is. De nekem fps nézetbe kéne......
-
i2k
őstag
HumbleBundle Store-ban Atari Sale van.
Többek közt:
* Alone in the Dark: The New Nightmare 2,09 euro
* Alone in the Dark - 2,99 euro
* Alone in the Dark: Illumination - Eldritch Edition - 30 euro (Pre-order Alone in the Dark: Illumination - Eldritch Edition now! Available 2015.)
* Alone in the Dark: Illumination - 30 euro (Pre-order Alone in the Dark: Illumination now! Available 2015.) -
x_o_n
veterán
Steam elövásárlással 2,99 eu How To Survive: Third Person Standalone
nos kiváncsi lettem rá -
dante0425
tag
Gauntlet 4-es pack (alapjáték + DLC) 16,85 euró
(Ha valaki venne szívesen beszállnék egybe)
-
ZsZso
Közösségépítő
The Princess Bride - Androidra ingyen az Amazontól. (~28 évvel a nagysikerű film után)
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #1890 üzenetére
Bár mondjuk még csak elővásárolni lehet XD
-
kalozhun100
őstag
DMC 4 Special Editiont nem tud valaki olcsóba?
-
JoolsNOS
veterán
Tud valaki jóáras Dying Lightot?
-
tomsolo
addikt
válasz
cskamacska #1884 üzenetére
A Hell még érdekelne belőle, de a többi
-
cskamacska
addikt
Befagyott a pokol!
Matrix Games/Slitherine Humbli Bundlin, hát a franc gondolta volna, Iain McNeilt eltették láb alól a gyíkemberek?
Teljesen jó ez a bundli, a Battle Academy, a Hell, a Quadriga, és a Frontline sem az az eszeveszetten hardkór stratégiák, bárkinek tudom ajánlani, és a Gateway to Caen-t is el lehet kattintgatni mint bármely más RTT-t, mégis ízig-vérig Close Combat.
-
i2k
őstag
https://www.humblebundle.com: "Slitherine"
* Conquest! Medieval Realms
* Frontline: Road to Moscow
* Battle Academy
* Rise of Prussia GoldPay $6 or more to unlock!
* Qvadriga
* HellPay $10 or more to unlock!
* Close Combat: Gateway to Caen -
ayo
Topikgazda
Amazon Summer Sale is elkezdődött
-
x_o_n
veterán
ma találtam kemény egy darab Evil within dobozos polót 15 eu,ha valakinek kell esetleg,eredeti gyári bethesda,fehér,L-es és nagyon beteg állat
-
ZsZso
Közösségépítő
Új akciók a GoG.com -on!
-
cskamacska
addikt
válasz
wjbhbdux #1871 üzenetére
Mi az hogy modok?
Bethesda közzéteszi a fő történetszál forgatókönyvét, néhány száz concept artot, a játékmotort egy izmosabb SDK-val, majd a fanok lesznek szívesek játékot faragni belőle maguknak.
más
Humbli Relic Entertainment Weekliből már csak 11 óra maradt hátra!
1 dollárért:
Warhammer 40,000: Dawn of War II
Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition
Company of Heroes Complete Edition
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West
Company of Heroes 2 Soundtrack
bónusz képeskönyvekátlag felett(most 6.83 dollár):
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: US Forces
Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution
Warhammer 40,000: Space Marine15 dollárért:
Company of Heroes 2 - Ardennes Assault -
eami
veterán
válasz
Dilikutya #1855 üzenetére
Steamen €59.99 a Fallout 4
576-ban 14k. Majd meglátjuk a dobozost lehet e aktiválni steamen.
-
Crytek
nagyúr
válasz
kalozhun100 #1866 üzenetére
Az internem cím eleve az egyik válasz gog , tehát nem steam-es.
Witcher 1-ből szerintem már nem is adnak más verziót amugy csak dc-t. -
kalozhun100
őstag
Ez Steam kulcsot ad? Illetve ez frissül automatikusan Director's cutra?
-
Dilikutya
félisten
-
i2k
őstag
GMG-n már elő lehet rendelni a Fallout 4-et. - 50 font + 23PERC-ENTOFF-48HOUR kóddal "olcsón"
...
(ja, mégse... lásd a képet!): -
ayo
Topikgazda
-
eami
veterán
oké, most újra olvastam kickstarteren is ugyanezt a szöveget és a kis pledge dobozkák megvilágosítottak
"inXile Entertainment is proud to announce an unprecedented crowdfunding offer: anyone who backs The Bard’s Tale IV on Kickstarter in the first 24 hours of the campaign will receive a FREE copy of inXile’s Wasteland 2, or CD Projekt Red's The Witcher, or The Witcher 2: Assassins of Kings. (until 6/3 at 6am, PST)"
Támogasd őket az első 24 órában - összeghatár nélkül - és a három közül az egyiket megkapod.
"For all backers of The Bard’s Tale IV at the $20 Reward Tier and above. Wasteland 2 will be delivered on Steam or DRM-Free on GOG.com after the Kickstarter campaign. The Witcher and The Witcher 2 will be delivered on GOG.com."
Támogasd őket 20 dodóval vagy többel és amint lefut a kickstarter kampány (38 nap múlva) akkor kapsz egy wasteland 2 választásod szerint steamre vagy GOGra.
Csakhogy a játék 2017 végére van ígérve, így tényleg csak annak éri meg ez így aki amúgy is megvenni pont ennyiért 1 hét múlva sale alatt (mert hogy 50% offot tuti kapni fog).
-
felh003
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta fenem a fogam az AC Black Flagre, és most végre eljött az én időm. Sajnos a rengeteg akármilyen edition és DLC között azonban kicsit elvesztem. Melyik a jobb vétel?
1. Gold Edition Amazonról 24 dollárért
2. Digital Deluxe + Season Pass Steamről 25 euróért?
A különbség ~1100 HUF
Előre is köszi a választ! -
i2k
őstag
-
i2k
őstag
Támogasd 20+ dollárral 24 órán belül "Bard's Tale IV"-et, és tiéd lehet valamelyik:
* Wasteland 2
* The Witcher
* The Witcher 2
Még pedig GOG-on vagy STEAM-en."inXile Entertainment is proud to announce an unprecedented crowdfunding offer: anyone who backs The Bard’s Tale IV on Kickstarter in the first 24 hours of the campaign will receive a FREE copy of inXile’s Wasteland 2, or CD Projekt Red's The Witcher, or The Witcher 2: Assassins of Kings. (until 6/3 at 6am, PST)
For all backers of The Bard’s Tale IV at the $20 Reward Tier and above. Wasteland 2 will be delivered on Steam or DRM-Free on GOG.com after the Kickstarter campaign. The Witcher and The Witcher 2 will be delivered on GOG.com."
-
Dilikutya
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #1830 üzenetére
Drága ez még, várok amíg leárazzák szerintem, bár ki tudja, nagyon várom a játékot, lehet hogy nem bírom majd ki.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #1828 üzenetére
Köszi az oldalt, nekem már megvan a játék, igaz csak az alap, vga mellé adták, de azért csábító ez így.
-
cyberkind
félisten
Szerintem ez, elég jó ár: Batman: Arkham Knight Premium Edition
36 Font. -
x_o_n
veterán
válasz
cskamacska #1805 üzenetére
Érdekes hogy a Német kiadás mennyivel szebben kidolgozott dobozzal rendelkezik
-
Agyzuzo
addikt
válasz
tomsolo #1821 üzenetére
Szerencsére nem is kötelezők már az újabb részekben, Revelations-ben pl. kihagyható volt, Unity-ben meg ezt egész másképp oldották meg és nagyon tetszett (pl. Eiffel-torony megmászós móka az egyik kedvencem volt).
Az AC2-ben és a Brotherhood-ban viszont nekem tetszettek ezek a részek is, a többinél nem.
-
budo82
tag
Topikgazdánknak ajánlva:
Ayo the Clown -
wjbhbdux
veterán
válasz
FollowTheORI #1813 üzenetére
Nem mellélszál, több modern idővonallal kapcsolatos story van benne mint a Unityben, kb Black Flag mennyiségű új infoval, annak a közvetlen folytatása.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
[Prolixus] #1816 üzenetére
Pedig egyébként a Unity a sokadik peccs után tök fogyasztható kis rész lett, nekem legalábbis nagyon tetszett. Lehet ha 0day ugrok neki letépem a hajam, de én már a bugtalanított verziónak kezdtem neki és nem futottam bele sok anomáliába. Inkább csak az nem tetszett, hogy sok dolgon egyszerűsítettek benne (pl. a hullákat nem lehet elvonszolni, elég vaksi lett az AI és nagyon zavaró az ellenségek újratermelődési üteme).
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #1813 üzenetére
PC-re márciusban jött ki teljes áron, fő szál ide vagy oda. Gyanúsan olcsó 3 hónapos létére.
Fog ez még ennyibe kerülni szerintem hamarosan. -
FollowTheORI
nagyúr
Jaaa... nos, szerintem nem fogy elég jól így beakciózta az Amazon. Meg ez nem is a fő játék, csak egy amolyan plussz mellékszál.
A fizikai kópiák már hónapokkal ezelőtt is hasonló áron mentek. Szóval szerintem nem váratlanul korai...A Unityre várok még, mert azt egyelőre még nem adják "olcsón" ennyire. De amíg nem jön jó lesz ezis.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
cskamacska #1805 üzenetére
Minden Blizzard játék dobozában, még a collectors kiadásokban is rendre is ugyanaz van 10 éve, elég unalmasak már. Kihajtható, jajdejó, 1x kihajtottam amikor megvettem, ott egy kép amit a neten is megnézhetek
Ráadásul mostanában már szutyok magyar fordítással jönnek ide.
-
sagem
addikt
válasz
FollowTheORI #1810 üzenetére
Éppen ezért kérdezi, hogy egy frissebbnek mondható játék esetében hh ilyen korán jött a nagy zakció
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Dilikutya #1807 üzenetére
Attól függ mikor akarsz vele játszani, én nyáron ki akarom pörgetni.
Boltba 11k az alapjáték...
Ősz előtt meg szerintem elve 75% alatt dollárban (nem euróban) nem lesz... max valami nuuvem akcióba lehet picit olcsóbb... 1 max 2 ezerrel. De szerintem az se ma lesz.
Ez meg Deluxe összes DLC-vel ennyiért most.
-
[Prolixus]
addikt
Gamersgate-en ma indult a nyári vásár.
1C War Games Collection - 6 euro.
content:
Men of War
Men of War: Red Tide
Men of War Vietnam
Real Warfare 1242
Real Warfare 2: Northern Crusade
Theatre of War
Theatre of War 2: Africa 1943
Theatre of War 3: Korea
XIII Century: Gold Edition -
Dawe966
csendes tag
Szerintem is az "egybecsomagolt" a jobb. Habár, nekem az alapjáték már megvan, így a BC-t nem venném meg, de például, valamikor gondolkodom a WoW BC-n, annak dacára, hogy, mivel a Diablo 3 alapkiadása megvolt, a Blizzard megdobott vele a MoP kieg-ig.
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI #1803 üzenetére
Nem korai egy kicsit ennyiért?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FollowTheORI #1803 üzenetére
Behúzva mint a szél! Tényleg minden benne van.
-
cskamacska
addikt
válasz
Joco_77 #1801 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a Battlechestben van egy 216 oldalas Brady Guide(tippek-trükkök, teljes végigjátszás, teljes sztori, artwork képek) is a sallang mellett, és bár a Wings of Liberty, és Heart of the Swarm két "igényes" dobozzal jön, viszont egy-egy SC2 mintás jegyzetfüzeten, vendégbelépőkön, és párlapos quick start guide féle tölteléken kívül nincs más a dobozokban. Persze ha a zolcsósított DVD tokos kiadások vannak már csak, akkor se füzet nem jár, se doboz, csak a kukagyanús lapkák.
StarCraft II Battle Chest Kicsomagolás
Lehet a két dobozzal jobban ki lehet dekorálni a lakást, de főleg egy újoncnak a régi időket idéző játékleírás szerintem sokkal hasznosabb, mint a porosodni való csicsa.
-
Hunbeast87
senior tag
Amazon akciók:
Assassins Creed III: Deluxe Edition $12.50 /Steam/
Trials Fusion Deluxe $10.00 /Uplay/
Assassin's Creed Rogue Deluxe Edition $15.00!! /Uplay/
Star Trek $3.00 /Steam/
[Middle Earth: Shadow of Mordor - Game of the Year ] $24.99 /Steam/Nem tudom mi lehet régiózáras és mi nem. Ezeken kívül van még bőven érdemleges akció, csak válogattam néhány érdekesebbet nektek.
-
FollowTheORI
nagyúr
Assassin's Creed Rogue Deluxe Edition [Online Game Code] @ Amazon $15
És benne van minden DLC, Timesaver stb stb.
Szerintem nagyon megéri, én legalábbis behúztam ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával