Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
maddionmax #1299 üzenetére
Én is - Gamersgate-ről.
De nem bántam meg. -
i2k
őstag
Bohemia Weekend - STEAM
The Witcher Franchise Weekend - STEAMA Witcher kalandjáték a listán -100%-al szerepel, de a valóságban 4,99 euró az ára. KÉP
Az utókornak, a STEAM humoros leárazásairól, bizonyítékként: kép
-
eami
veterán
Groupees Be Mine 19 Bundle előrendelhető (még ~21 órán át): $2.5 - 7 játék, 1 album
Nem tudom véletlen e, de vásárlás után ez az ikonja, azaz borítékolható hogy a Woolfe benne lesz
-
törölt tag
http://www.gog.com/game/star_trek_25th_anniversary
http://www.gog.com/game/star_trek_judgment_rites
http://www.gog.com/game/star_trek_starfleet_academy -
wjbhbdux
veterán
-
Dilikutya
félisten
válasz
wjbhbdux #1285 üzenetére
Értem, hogy nem akarnak kimaradni a Witcher 3-ból, de mi ebben az üzlet? Viszonteladótól veszik? Úgy már Amúgy az miért baj, hogy a CD Projekt a GOG-ra regisztráltatja mindet, amit nem a Steam-en vettek? Még a UPlay és az Origin is DRM mentesen árulja, gondolom, GOG kulcsokat adnak.
Árulnak is több helyen még, nem értem, a GMG-vel miért nem állnak szóba, ez így zavaros. -
wjbhbdux
veterán
GMG's CEO sent a response to PCGamesN:
“We believe that CDPR’s desire to support their own platform by working with retail outlets that would not conflict with their own is greater than that of meeting the demands of their audience, therefore we made the decision to indirectly secure the product and deliver it to our customers. To do this, we reached out to third parties and retailers that were approved by CDPR, to legitimately pass these keys onto our customers. This means that at some point, revenue has been passed directly onto CDPR, and any additional discount on the title is absorbed by us, as we want as many people enjoying The Witcher 3 as possible.”
Tehát a GMG szerint a GOGra próbálják erőltetni a digitális eladásokat, velük nem állnak szóba, emiatt vettek legálisan dobozost cdkeyshop módra, ami miatt rinyál a cdproject.
-
tomsolo
addikt
-
Frod
addikt
egyébként ez ide kapcsolódik de picit off - mivel épp ilyet szándékozom venni - pontosan mi is ez a kupon?
le kell kaparni mint valami sorsjegyet? vagy csak az eladó jó szándékán múlik, hogy nem-e olyat ad el amit ő már felírt/eladott? ha lekaparós, akkor legalább fix, hogy senki nem láthatta... -
Csapoati
nagyúr
Writing in the CD Projekt Red forums, business development manager Rafał Jaki said fans of the company should not buy The Witcher 3 from Green Man Gaming.
"I would kindly ask our fans no to buy via GMG at this time. We had not sold them Keys and don't know the origin of them," he said.
Hát ezek alapján azért már több, mint gyanús a dolog. Ha nem a CD Projekttől vannak a kulcsok, akkor honnan? Én mindenesetre biztos nem a GMG-n venném meg ezentúl (hanem az apróról 3500 Ft-ért
).
-
eami
veterán
válasz
Csapoati #1274 üzenetére
már miért ne vehetném bele? a CD Projekt ott is engedett az árból. Szerinted ha valamelyik partnere azt mondja hogy rendben.. kifizetek előre 1 millió kulcsot de $25ért add ide darabját, akkor nincs meg annak az esélye hogy rábólintanak? Lövésünk sincs "nagyker áron" mennyiért adják a kulcsokat és egy fél szóval sem kérdőjelezték meg az árat, csak ennyit mondtak hogy nem tudják mi a forrás.
-
eami
veterán
válasz
wjbhbdux #1269 üzenetére
Én ebben az írásban ferdítéseket vélek felfedezni. Attól még hogy nem közvetlenül a CD Projekttől vették lehet teljesen tiszta. Az hogy a CD Projekt nem tudja hogy a partnerei kinek értékesítik tovább a kulcsokat, abban nincs semmi meglepő. Olcsónak sem mondanám ugyanis GOG-on és Steamen is meg lehet kapni olcsóbban vagy ennyiért mint GMG-n. Összehasonlításként GOGon €30, Steamen €44 szemben a GMG 32GBP ~ €44. Akkor meg mire fel megy ez a hangulatkeltés?
-
wjbhbdux
veterán
-
tomsolo
addikt
Gamersgate-n újra 2.5€ a Woolfe
-
tomsolo
addikt
Planetary Annihilation
Steam - Win / Mac / LinuxS.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat
Steam - WinOf Orcs And Men
Steam - WinIt came from space, and ate our brains
Steam - Win / MacSuper Motherload
Steam - WinMerchants of Kaidan
Steam - Win / Mac / LinuxThe Original Strife: Veteran Edition
Steam - Win / Mac / LinuxLetter Quest: Grimm's Journey
Steam - Win / MacSurvivalist
Steam - WinSpark Rising
Steam - Win4,99ről indult, most már 5,7 jár!
-
Crytek
nagyúr
válasz
eszement24 #1255 üzenetére
Rengeteg.Mivel szinte mindenhol 4-5 pontokat kapja nincs fél és ott él majd valamelyik bundleban több játékkal karöltve!
-
i2k
őstag
Megjöttek a Might & Magic Bundle plusz játékai - Humble Bundle
* Heroes 1 - DRM-Free
* Heroes 5 - 2 kiegészítője, Uplay. -
eszement24
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
-
tomsolo
addikt
Aki esetleg beleszeretet a ROCKETSROCKETSROCKETS játékba de sokalja a steames 12 eurós árát annak itt egy humblewidget 5 dollárért.
-
tomsolo
addikt
válasz
Marci79 #1251 üzenetére
During the happy hour HIGH TIER gift purchases are discounted ( gifts are purchases made with the "Is it a gift" checkbox selected ) You have to do a NEW gift purchase during HappyHour time to take advantage of this offer ( even if you previously bought the current IG bundle ). Happy Hour is a moment during the bundle in which when you buy a HIGH TIER* gift, you have bonus (read as free) HIGH TIER* gift(s) whose numbers depend on when you ( and if you ) ALREADY purchased the bundle HIGH TIER* . If you purchased the HIGH TIER* bundle during the 1st week, during an Happy Hour you'll be able to purchase 1 gift and receive 1 + 3 gifts. If you purchased the HIGH TIER* bundle after the 1st week, you'd receive 1+2 HIGH TIER* gifts. If you didn't purchase yet the HIGH TIER* bundle, you'd get 1+1 HIGH TIER* gifts. Remember to check the GIFT checkbox to get advantage of HappyHour. * If the sale has 2 Tiers HIGH TIER is Tier 2. If the sale has 3 Tiers HIGH TIER is Tier 3.
We strongly advice you to not purchase more than 40 bundle gifts for each bundle, otherwise your profile might have issues in displaying all the bundle gifts
"Weekly" bundles ( last only 7 days or less ) does NOT have HappyHour. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
tomsolo #1244 üzenetére
Tudom, persze, ráadásul a játék steames árához képest kb. 400 forintot nyertem (volna), így meg lehet, hogy bukok párezret. Sajnos tanulópénz, de mégsem 10k... :S
(#1245) ooooobi
Én sem biztosítással vettem, de azt mondta a support, ha 5 nap múlva (még annyi van hátra a ticketemből) sem reagál az eladó, akkor lehet kérni refundot. -
ooooobi
senior tag
válasz
BomiBoogie #1243 üzenetére
Te legalább kaptál valamit a pénzedért
Èn csak egy használhatatlan kulcsot, sajna nem biztosítással vettem így a support se segített. pedig a gyereknek sok száz pozitívja volt
G2A-n csak akkor ha az oldal árulja a kulcsot, marketröl soha többet. -
tomsolo
addikt
válasz
BomiBoogie #1243 üzenetére
GIFT-et sohasem veszünk ilyen helyen.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
#81999360 #1242 üzenetére
Én vettem egy giftet a minap, sokezer pozitív értékeléssel rendelkező eladótól, de nem tudtam aktiválni ("already redeemed"), úgyhogy most várok a visszajelzésre és a supportra.
Mindenesetre nekem többet nem éri meg a pénzem potenciális elvesztését az a kis árkülönbség, úgyhogy inkább hanyagolom a G2A-t.
-
törölt tag
válasz
Ventur@ #1238 üzenetére
Gamersgate-en 27€ a sima. Vagy valamit nem jól cisnálok?
De ahogy nézem, Steam-en kívül mindenhol 8k körül jönnék ki. 6k helyett... Úgyhogy nem nagyon éri meg, inkább átmegyek másik bankhoz.
-
Ventur@
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok,
Killing Floor 2-őt nem tud valaki Steamen kívül? Sajnos úgy néz ki, hogy Maestro kártyával nem lehet fizetni...
-
vidaila
senior tag
Nincs véletlen valakinek egy Kingdom Rush Steam kulcs?
-
TBT
addikt
-
Heavyrain
őstag
Megnyitotta kapuit a Salenauts.com!
A pricetracker eléggé jó,számomra átláthatóbb,mint az Isthereanydeal.
-
-
TBT
addikt
-
Dilikutya
félisten
Nincs valamerre valami pofátlanul jó SW akció a "may the 4th be with you" örömére?
Bár ha jobban belegondolok, max a friss (max. fél éves) GOG-osak hiányoznak, Steam-ről is csak az X-Wing meg egy kisebb Jedi Knight, azt meg most meg is kaparintom mocskos 0,89€-ért.
-
Buuster
tag
válasz
-Rolika- #1220 üzenetére
Esetleg még a használtak között körül lehet nézni Amazonon.
-
-Rolika-
senior tag
Nem tudtok esetleg valami helyet ahol jóárasitva meg tudnám szerezni az Airfix Dogfighter nevű játékot?
-
bullseye
addikt
Ingyér Prince of Persa (via IDDQD FB)
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Mahjong Secrets
-
Heavyrain
őstag
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered 2.8£ GMG-n!
(20OFFM-ATTHEW-HATTON kuponnal) -
sto1911
veterán
Macgamestore-on Borderlands 2 GOTY 10$, nemreg valaki kereste.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tomsolo #1205 üzenetére
Ha elvonatkoztatunk a LEGO-tól, jópofa platform játékok, amiben a csavar a máshol megismert történetek, karakterek LEGO figurákkal. A klasszikus értelemben vett legózáshoz semmi köze, ahogyan sajnos a mai kommersz LEGO-nak sem.
A készletek zöme agyonbutított, nem élvezet már összerakni, az igazi építgetősek meg drágák. Régen egy sima autó is több darabból állt, mint ma, egy hajóról, házról, várról nem is beszélve, nem egy elemből állt egy oldal. -
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Katy and Bob: Way Back Home
Nuuvem-en a LEGO címek újra kosárba tehetők a nem braziloknak is, és most jó áron is vannak:
LEGO Bundle
LEGO LotR
LEGO Hobbit -
Niczo
senior tag
Life is Feudal - FREE steam key
182 napnál régebbi CAG account kell hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Energiaital topic
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 3410 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD több db elérhető
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD