Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Vertigo18 #107364 üzenetére

mindennapi konzervposzt.rovat

Szerintem megérte 6.1 dollárért. Nem egy -99,5%-os humblibundli, de azért tűrhető.

The Parkot jobban szerettem mint a The Vanishing of Ethan Carter-t. Hasonló vészjósló hangulatú, sőt, horrort igérő(de sohasem teljesítő) walking simulator mindenik, még a játék végi csavar is hasonló mindkettőben, de a Carter gyerek túlzottan is elhúzza azt a kis játéktartalmat ami van benne.
    Persze lehet hogy ez perszonál probléma, mert a kezdeti hype után én egy rendesebb, kevésbé lövölde Alan Wake-et vártam tőle, és gagyi minijátékokkal kitömött járdaszimulátort kaptam helyette. :(
    The Park nem ígéri le a csillagokat, már kapásból enyhe The Secret World kapcsolatú rövid walking simet sugalltak, és azt is szállítottak.
    Nem mellesleg a vele járó TSW ruha kellően beteg. :)

Lackó: Legtöbb cucc játszható lesz amennyire éppen, de egyes újabb játékok nem fognak indulni a Phenom II proci SSE4.1 támogatásának hiánya miatt. Tavaly a Metal Gear Solid V Phantom Pain játékkal játszották el, hogy nem indult SSE4.1 nélkül, aztán azt megpeccselték, idén No Mans Sky tetőzte ezzel a toszságait, de szintén kipeccselték. Viszont a Mafla III nem fog indulni soha, mint ahogy a Halo 5 Forge sem. Itt megjegyezném, MS végtelen balfaszságához méltó módon oldotta meg a dolgot, kompatibilitás ellenőrzés van az elején, és ha bármi baja van a konfigoddal, nem fog elindulni. Ez később nagyon cuki lesz, mikor az új vasakkal nem tud majd mit kezdeni, és csak korabeli hardveren lehet vele játszani.. egy multi játékkal b+
    Quantum Break esetében elég nagy kavarás volt, mert kapásból kötelező SSE4.1/4.2 támogatással kezdett, majd ezt később kipeccselték a Steam változatból, de a POPCNT utasítás(és esetleges más haverjai) még mindig szükségesek, így a Core2Quad tulajok továbbra is pácban maradtak.

Dilikutya: Belépő játékos kártya a HD5670 is(legalábbis lenne, de már csak hiénák forgalmazzák :) ), de azért mindig van egy aktuális határ amit meg kell lépni. Most ez valahol a GTX960 - R9 280 körül szédeleg, ez alatt halálhörgés és siralom van új AAA címek esetén, pláne hogy már fHD alatt monitort sem nagyon kapni, nincs trükközés az 1366x768 és 1280x1024 felbontásokkal. Amikor egy Mafla III meg No Mans Sky GTX970-en sem fut rendesen, akkor mit csinál az ember egy HD7870-et alig elérő Rx460-al, ami konkrétan a Mafla III minimum gépigénye? :(

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák