Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szallasi007

őstag

válasz dejaris #61113 üzenetére

Én kérek elnézést hogy van saját véleményem egy játékról aminek semmi értelme hasonlóan a BF és CoD sorozatokhoz amik tele vannak bugokkal amit nem javítanak a fejlesztők, amit nem én mondok hanem ha az/azok akik napi szinten játszanak velük. Megyek lövök hú de izgi stratégia nekem nem bejövős ezt jól látod :) Semmi taktika nem szükséges ezekhez a játékokhoz, gondolom csak be kell gyakorolni a pálya pontjait és csókolom ezzel nem megbántva azokat akik profi szinten űzik ezeket a játékokat és olyan reflexük van mint a macskáknak. SZERINTEM Titanfall ugyan ez lesz.

Sot, amint latom, neked a stilussal van bajod, mert hasonloak sem tetszettek, igy aztan vegkepp semmi erteleme a velemeny-nyilvanitasodnak. - mondjuk az eleje igaz, de az hogy semmi értelme ne lenne az nem.
    Titanfall Streamek - nézd egy fél órát bármelyik streamet és kb 3 mondatban össze tudod foglalni a játékot, NEKEM azért több élményre lenne szükségem ahhoz hogy 40-50 eurót kiadjak egy játékért aminek néhány hónapra le kéne hogy kössön, de természetesen én megértem azokat akik szeretik a csőjátékokat. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák