-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crus
őstag
Ööö... az offtopic lényege az pont az lenne, hogy egy adott játékkal kapcsolatos, maximálisan ON-ba való, az ne ide kerüljön, hanem a saját topikjába. De ahogy látom oda is bekerülnek ezek. Biztos ami rendőr... vagy valami ilyesmi.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
bigrob
őstag
Elég unalmas, hogy
naponta2 naponta linkeled mennyire növekszik/csökken/stagnál a metacritic, majd kapsz 0 reakciót rá.
Gyanútlanul betéved az ember read onlyba és vagy rajzolt csöcsöket vagy japán lányokat kell nézni, asszonynál meg magyarázkodhatok, hogy nem ezért vagyok itt eskü..Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
_drk
addikt
Én nem értem hogy buktatott az Alan Wake 2. A horror megy, jól néz ki, jó a sztori, hype-ot is kapott.
Okés, nagyon rossz időpontban jelent meg, de azóta, vagyis ebben az évben olyan sok megjelenés nem volt hogy nem fért volna bele.
Vagy mindenki úgy van vele mint én, 5 ezerért jó lesz. -
DaVE-1
senior tag
Majd ha végre megjelenik az Alan Wake 2 értelmes platformon is (steam) az dob rajta valamit. +500K-1 millió db csak elmegy majd steamen. Ha lenne esze az epicnek hamar meglépné..Mondjuk nekik a bukás nem lényeg ezt tudjuk..szóval ha rajtuk múlik sose adják ki steamre
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Ha offline állapotban telepíted a lemezes verziódat (és nem engeded vissza a netre a konzolt) akkor végül is minden ott van - még változatlanul.
S a Stellar Blade 1.0 is közel (sőt!) hibátlan végső változatot kapott. Legfeljebb a New Game+-t és az azóta adott új rucikat buknád a lemezessel.(igen, tudom, hogy neked digit + lemez)
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Zó
aktív tag
Értem én, hogy Ázsia a fixációd, de a NOLF-nak nagyon nem állna jól a távol-keleti agyrémség, teljesen más stílus. A Toldiból sem kell Dragon Ball-klón anime.
Szeretem a japó játékokat, de nem kellenek mindenbe. A koreaiak és a bhutániak sem. De persze nyugati Final Fantasy sem.
-
TBT
addikt
Néhány videós anyagba belenéztem és te jó ég! Micsoda dögös ruhái vannak Eve-nek!!! Mikor lesz már péntek este?
Van itt StarCraft(Ghost), Bayonetta, Mirror's Edge, Final Fantasy, Tekken, Bloodrayne ihletésű ruci is. Ezek tényleg inspirációt vettek mindenhonnan."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
A 3. részben már meleg partnerrel fog (nem saját) gyerekekre vigyázni...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Ránéztem a PS5 árára (konzolvilág):
190-260 ezer Ft (csomag variánsok)...
...oké...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Én még nem akarom temetni, de valóban nem sok jót sugall az egész. Nagyon nem.
-
i2k
őstag
[link] - Ubisoft transformed a female model (Humberly Gonzales) into literally a broom for Star Wars Outlaws
-
Frod
addikt
Én most meglepődtem, mert teljesen abba voltam, hogy ha nem is indiek, de egy max 100 fős (vagy kisebb) gárdáról van szó, és ezért ekkora szám, hogy PS5 exkluzívot csinálnak. (lásd még Housemarque - Returnal, ők kb hasonló számban vannak)
De ez egy 250+ fős brigád.
Ami persze nem jelent jót v rosszat, csak nekem meglepőDo you see the white shadow?
-
gejala
őstag
PC-n nehéz lenne kiakadni az online telepítés miatt, mivel net nélkül alapból le se tudod tölteni, telepítés mint olyan meg már régóta nem létezik, max GoG-on.
Mondjuk azt se értem, hogy konzolon is miért akarná valaki patchek nélkül játszani, ahhoz meg megint kell a net. -
Dilikutya
félisten
Ez nem annyira újdonság már, hogy a lemezen nincs rajta a teljes játék. Amúgy a lemez már csak műanyaghulladék, legfeljebb megjelenéskor még nem tudsz róla. Nekem van olyan lemezes játékom, amit 2-3 éves korában vettem, és a lemezről nem volt hajlandó települni, egyből kezdte letölteni a Steam a játékot (CoD Black Ops).
Az aktív internet gyakori követelmény, ezen se tudom, minek akad fenn mindenki itt. Hülyeség, de nem akkora tragédia.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TBT
addikt
A teljes Shift Up csapat, ahogy ünnepel!
Mondom én, hogy ez nem egy "gigászi" csapat. De jó látni, hogy több aranyosabb hölgy is van a csapatban - talán ők már láttak valódi nőt is, nem úgy, mint az IGN.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Pedig a modell csaj (Humberly González) nagyon is formás, jó helyeken dudorodó alakkal: [link]
Persze, a végeredményre csak sikerült férfiasabb állat, laposabb és szélesebb vállú testet faragni neki***. A járása meg...
Mintha leszbikáknak készült volna.//*** - ideális, 165 cm magas a kanadai-venezuelai hölgy.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Jajjbaz.... A gonosz karakter megint egy fehér férfi.
Meg ez a főszereplő nő is eléggé... deszka, formátlan, aránytalan.
Nem hiszem el! Nem akarok modell lányokat minden játékba, de ez eddig Mary Jane 2.0, az meg már a másik "véglet".[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Jake Gyllenhaal
Amúgy sincs rossz testfelépítése, de nagyon ráment az edzésre a "Road House" (Országúti diszkó) remake film miatt...
...amit mindenképp csak úgy mernék megtekintésre ajánlani a boomer-Z-és-azutáni generációsoknak, hogy előbb* nézzék meg az eredetit (még ha röhögnek is ruhákon és hajviseleteken), mert bár az sem egy mélyen szántó történet és karakterfejlődés, de a 2024-eshez képest ég és föld, még pedig az idősebb film javára.
(Ráadásul a nő is jobb a régiben...)
A 2024-es verzióban Jake Gyllenhaalé volt az egyetlen értékelhető karakter - pedig akadnak benne még jó "nevek". A CGI is nagyon kilógott.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Lily nagyon rendben van (cuki-szexi - és leszarom, hogy mások mit gondolnak egy pixel karakter versus a játékkal játszó férfi korával kapcsolatban).
-
i2k
őstag
[link] - Star Wars Outlaws: Official Story Trailer
-
i2k
őstag
Hát ja, azok a kiadások... melyekből legalább 2 fajtát kell venned, ha minden "kell":
-
TBT
addikt
"A sima kiadás mellett elérhető lesz egy Gold és egy Ultimate Edition, vagyis ha hajlandóak vagyunk többet költeni a játékra, akkor megkapjuk a szezonbérletet, valamint három nappal korábban hozzáférünk a fénykardokat picit félrerakó, és inkább egy lövöldözős sztorit ígérő Star Wars-kalandhoz. Ez pedig nem minden, mivel még az előrendelői extrák is sikeresen kiszivárogtak. A leírás értelmében azok, akik bizalmat szavaznak a Massive Entertainment új kalandjának, megkapják ajándékba a Kessel Runner Bonus Packet, ami kozmetikai finomságokkal dobja fel a Trailblazer űrhajót és speedert."
Mikrotranzakció hegyek! Merre is dobtam a bankkártyámat?
-
VoltanIgor
aktív tag
Az emberek meg ugranak erre, mint felspanolt pitbull a gumicsirkére... Hagyjuk már. Ennek a picsának ez a dolga. Publicitást generál. Ezt ma így a legegyszerűbb, job done.
Ráadásul a Star Wars miatt kiakadni ebben a témában? Az egész franchise-ban egy darab jó nő nem volt soha, hacsak a bikinis Carrrie Fishert, és a dögös kis Twilek táncos lányt nem számítjuk Jabba palotájában, de egyébként se a filmekben, se a játékokban nem volt egy jó p*nci sem.
szerk (OK, még a Forced Unleashed-ben a birodalmi pilótacsajt lehet dögösnek tekinteni)
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Én mondjuk egyikkel se játszottam, de nem tudom, minek új Lara. Az első Lara elment vagy 10 részen meg másfél évtizeden át változatlanul. Fölösleges dolgokra pazarolják az időt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Anonymusxx
senior tag
Kb tranyó feje van...
https://www.polygon.com/24073332/tomb-raider-lara-croft-unified-design-artwork
Amúgy miért is van új? nem a régit folytatják? Vagy reboot megint?
-
Dilikutya
félisten
El tudnám olvasni, ha akarnám, csak épp nem izgat a bulvár. Mert ez az. Van pár idióta, aki baromságokon vergődik, ezt elolvassa másik pár hülye, felhergeli magát, aztán el kezd ömleni a retek, míg végül ide is eljut. Nem kell ezekkel foglalkozni.
Amúgy a csaj valószínűleg hülyén is fogalmazott, megesik, hogy valaki valami nagyon frappánsat akar mondani, csak félremegy.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
Remélem, hogy majd kék hajó néger leszbika lesz a partnere, vagy segítője, és így:
Lara is saját kapura játszik majd, amit ki is hangsúlyoznak, s nyilván csak 65A lesz a mellbőség, és rühellni fogja a férfiakat és o'korsz a játékban is hangoztatni fogja.[hope not]
-
i2k
őstag
Közben meg megnézted már a főszereplő csaj ingame modelljét? És a járását?
Emlékszel mit írtam a Ubisoft + EA karakter modellekről?
Ha lenne ezen a gépen Photoshop 2 perc alatt lecserélném férfi pofira és meg sem mondanád, hogy eredetileg NŐI modell lenne Kay Wess...[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Mi a gondod az Outlaws-zal? Én el se olvadtam, mit ír a spiné, a linkelt képeken megláttam azt a kék hajú kretént, bele se olvastam, így nem is fáj, valószínűleg ha elolvasom se fájna. Ha szar lesz, nem ettől lesz szar.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TBT
addikt
Illetve íme a Dél-Koreai Maxim teljes "reakció" videója a Francia IGN (illetve az átlag nyugati gamer """""""újságírás""""""") kijelentésére.
Van angol felirat is, Google egész ügyesen le is fordítja magyarra, ha a koreai nehezen érhető lenne.[ Szerkesztve ]
-
Zó
aktív tag
Konkrétan a DirectX honlapján reklámozták a DX10-et a Halo 2-vel, hogy micsoda technikai csoda. Egy hároméves előző generációs konzolos FPS portját a Crysis évében! Szétröhögtem magam a képeken is. Aztán végigjátszottam XP-re hackelve DX 9.0c-n, és ugyanúgy nézett ki. (Persze ment akkor, hogy a DX10 lényege, hogy gyorsabb, de a Halo 2 reklámozása nem csak erről szólt, egy vicc volt.)
-
i2k
őstag
[link] - The Hobbit: An Unexpected Masterclass in Why 48 FPS Fails
Más médium, de mégis lefedi azt, amiről az egész szól: bőven akadtak olyanok, akik így is tudták élvezni ezt a technológiai bravúrt, és nagyon sokan (!) hánytak, voltak rosszul tőle.
Átfordítom:
* Milliónyian vannak, akiknek a 24 FPS bőven elég a filmhez, és 30 FPS sem okoz gondot a játékoknál... és NEM vakok, nem irredenták.
* Majdnem ugyanannyian vannak, akik a modern FPS-betegség áldozatai, és 60/120 FPS alatt levegőt sem hajlandóak venni, mert nem elég immerzív a gémpléj.Hál' istennek, különbözőek vagyunk.
Az a 30 FPS legyen stabil, legyen jó a gémpléj, jó a narratíva, kiválóak a hangok, és nem hiszem, hogy megbukik a cím konzolon.
PC-n meg mehet a jobb felső sarok bámulása... igaz, ott is 60-ig fog menni max, állítólag, mert a játék csak annyit enged... vagy többet, you'll see...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Dél-Koreában, Japánban, Kanadában, Mexikóban, UK-ban, Németországban, Brazíliában, Lengyelországban és Magyarországon is az első helyen!
Magyarországon kívül a többi országban az Amazon oldala szerint a lemezes verzió is az első helyen áll![ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Csak egy kukkantás után, ha én csaj lennék, ezerszer inkább így reprezentáljanak a játékokban, mint a kiszart hányás MJ a Spiderman 2-ben, elől deszka, hátul léc, nem is aranyos, nem is csini, cserébe rettenet idegesítő, akit minden percben hagynék meghalni, szóval, feminácik hajrá, ha az a céljuk, hogy megutáljuk a nőket, jó az irány!
-
Zó
aktív tag
Az IGN ezer éve balfék, a kínos "szak"sajtós túlzáskat pedig már nem is érdemes komolyan venni. Mindazonáltal ez az egész túlgerjedés a témára legalább annyira fejvakarásra késztet, mint a woke őrület.
Egyébként meg Dél-Koreában elég jellemző a testképzavar, a(z indokolatlan) plasztikai műtétek tömegesek, így őket is idegenkedve figyelem, ha értékelem is, hogy nem a lila haj és a 100+ kiló ott az "ideál". Túl konzervatív vagyok mindkét véglethez.
-
gyimger
őstag
Hát egy nő nem is így néz ki, hanem ÍGY, szokjatok hozzá. Teljes mértékben ideológiák miatt lesz lehúzva.
IGN-ék most össze lehetnek zavarodva, hogy a Playstationnek pucsítsanak be vagy az ideáknak.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
Az az értékelés, amit ráokádott az a szerencsétlen, az tökéletes mutatja, hogy emberileg mennyire van mélyen. Nem sok helyről menekültem, de a hazai IGN is ilyen volt... az inkompetencia és a fingtalanság magas foka, amit néha letoltak. Látom a külföldi bagázs is hozza a szintet.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
echterion
nagyúr
Mit vártál? A progresszív nyugat csak erre képes, akinek az nem tetszik, azt biza nyilvánosan kinyírja minden eszközzel, ami rendelkezésére áll. Erről szól a Nyugat jó 15-20 éve. És tartok tőle, ebbe fog belebukni hamarosan, ha nem történik valami komoly fordulat a nyugati politikában.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Sehol egy transzlgbthdtv+ karakter? Vagy egy feka kínai? Hát hogy képzelik, hogy nem adják ki PC-re de most azonnal?
Kicsit irigy vagyok....
Na jó, nem kicsit vagyok irigy!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
TBT
addikt
24 hours until the Stellar Blade demo release!
- A 'surprise' awaits those who complete the first stage (ez új infó)
- Progress will be carried over to the retail version"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Zó
aktív tag
Cloud felbételt zsoldosként kerül a képbe, de nagyrészt ő testesíti meg a partyt, és Barret is elveszíti vezérjellegét. Meglepne, ha a Rebirth ebben elszakadna az eredetitől. Megjegyzem, Cloud, Tifa és Aerith mellett Cidet is érdekesebb karakternek tartottam nála. Kidolgozottságban határeset, mivel az alapcsapat tagja, így több szerep jutott neki a party kibővülése előtt.
Ezzel együtt nyilván hülyeség a kritika, Barret sztereotip, indulatait magában tartó nagydarab feketeként indulása elviszi a kákán is csomót keresőket.
-
VoltanIgor
aktív tag
-
echterion
nagyúr
-
i2k
őstag
A "SPINE" című géjm megvan?
[Abban lehet majd csak igazán pasikat legyalulni badass womannel]
STEAM: [link] - Planned Release Date: To be announced
"SPINE is a single-player story rich action game focused on intense close-quarters gun fights with aesthetics of Gun fu movies. Boost your reflexes using a Spine augmentation and shoot the bad guys up close, en masse while performing all kinds of choreographic moves with your firearms!"A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
Akkor Ubisoft-modellek jönnek tőlük is.
//Értsd: Ubisoftnál és az EA-nál is a karakter modellek "univerzálisak", mozgásuk, felépítésük szinte 1:1 megegyezik - egyedüli különbség a férfi mellizomnál kicsivel nagyobb bumszli elől.*
* = szerk: és a "fej" se sokban különbözik
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Ő is csak egy ember (játékos).
-
i2k
őstag
[link] - Interview: Shift Up on PS5's Highly Promising Stellar Blade
A fan account last year claimed Eve’s character is based on Korean model Shin Jae-eun. Are you able to confirm that’s the case? If so, why did you select her as the face of Eve?
Kim: Yes, we did base the character of Eve on the model Shin Jae-eun. We thought that her body shape would be a good reference for the character that we were pursuing. But the face was created originally in-house – it’s just the body of the model that we scanned for the game.
Of course, it depends on how you define beautiful bodies, but for us we wanted to come up with the most attractive looking body for the user, so this is why we made the decision to work with her.Remélem, a színésznő karrierje otthon most jó alaposan felível.
-
i2k
őstag
Hát, ha csak ennyi, akkor nem nagy was ist das az a leszbosz téma - könnyen kihagyható. Köszi.
-
TBT
addikt
Final Fantasy XVI - The Rising Tide DLC Trailer
Az a zene!!!, meg az a látvány. Mostanság nagyon jól jár az, aki Final Fantasy rajongó.
Valahogy ezt is be kellene iktatni az FF7 Rebirth és Stellar Blade játszásaim közé..."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Ugye most viccelsz?
A szmájli nem sejtet jót...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Nem a játék/fejlesztők védelmére, de:
"Paid DLC"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest