- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz djculture #43002 üzenetére
Az "indie-nyavajákról" meg annyit, hogy már ezerszer volt itt szó arról, hogy mi jó, meg mi nem jó... Mindenkinek más a jó, sokszor, ami a metacriticen kap 80-at, az nekem nem tetszik, egy 20-asért meg oda vagyok... Teljesen relatív ez a dolog... Ayo a megmondhatója, vagyis egy cikke, hogy a normálisabb indie fejlesztők nem "sz@rt" akarnak kiadni, hanem az elsőből bejövő pénzből fedezik a második kiadását, és közben egyre jobb játékot adnak ki.
Arról meg nem is beszélek, hogy egy "The last ninja", vagy egy "Wizard of Wor" vajon mennyit kapna ma metacriticen, mégis elvoltunk vele napokat, heteket... talán hónapokat, éveket...
És csak hogy ON maradjon a topik:
EZZZZZ tényleg best buy!!!
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz AlexWolf #43006 üzenetére
'90-ben Commodore64-en volt 4 darab eredeti játékkazettám... Meg volt kb. 60 darab, ami "nem eredeti" volt, kazettánként - mindenki tudja abból az időből szerintem - kb. 45-50 játék...
Aztán 286-oson kinek nem volt floppynként 10-15 játéka? Hát mindenki azzal nyomult, úgymond "belenőttünk" a warezba... Az volt a természetes, meg se volt így nevezve, hogy ez warez, nem is tudtuk, hogy most mi valamilyen szabályt sértünk...
Viszont a bundlik, főleg az ilyen, mint az előző, origines, ahol pár éve még AAA-s címeket lehetett megkapni fillérekért, sokat segít - nekem személy szerint pl - hogy "igazán felnőjünk", és magunk mögött hagyjuk a warezt.
Érdekelne, vajon mennyi plusz bevétel jönne be abból, ha MINDEN warezoló (és itt most nem azokra gondolok, akik letöltik a játékot, kipróbálják csak azért, hogy eldöntsék: valóban megveszik-e) megvenne 5 játékot!? Vajon mennyit ugranának az eladások? Mert mindenki tudja, hogy van olyan ember, akinek a warez már életforma... Letölt minden sz@rt, mert ingyen van... És megreked azon a szinten, ahol Én voltam pl. '90-ben...
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Agyzuzo #43001 üzenetére
Jómagam is ugyanezt az elvet vallom a saját példámat is emlegetve. Az ilyen humblibundlik szerintem is kevesebbet (JÓÓÓÓVAL KEVESEBBET) ártanak a játékpiacnak és az eladásoknak, mint a warez. Én is "onnan" jöttem, azóta meg "tiszta" vagyok! És az ilyen bundlik sokat segítenek, hogy az is maradjak...
-
Vertigo18
addikt
Csak hogy EZ se maradjon ki...
-
Vertigo18
addikt
Annak, aki megvette az Indie Gala Summertide bundlet, itt egy 2.99$-os kings war bundle
És mellé Rct 3 Platinum, steam kódot ad... 4.99$
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz echterion #39938 üzenetére
Nem új már, de csak 5 nap van vissza, és most van happy hour, ezért linkeltem...
Egyébként ide tettem neked egy képet a benne lévőkről...
-
Vertigo18
addikt
Ismét happy hour!
Talán az utolsó!
-
Vertigo18
addikt
A Kane and Linch Pack volt már ennél olcsóbb?
És erre van -20% is...
-
Vertigo18
addikt
De szemetek vagytok!
-
Vertigo18
addikt
Pinball FX és táblái szoktak akciósak lenni?
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
És még mindig különleges ajánlat a teljes árú Serious Sam 3 - BFE...
-
Vertigo18
addikt
válasz cskamacska #39116 üzenetére
szerintem az első képcsomag jobban néz ki, de az uccsó képen a kocka kombi lada mindent visz!
-
Vertigo18
addikt
Valaki mondja meg nekem, miért szerepel hetek óta a steam akciói között így a SS3 - Bfe?
-
Vertigo18
addikt
Square Enix leárazások mindenütt!
-
Vertigo18
addikt
Új Build a bundle...
-
Vertigo18
addikt
válasz Bluerainbow #38513 üzenetére
valami hasonlót vártam már!
-
Vertigo18
addikt
Szerintem ennyiért kihagyhatatlan!!!
Tudom, nem steames!
-
Vertigo18
addikt
Amerikánusoknak máris leakciózták a Walking Dead Dlc-t 50%-kal Gamestopon!
Remélem számíthatunk hamarosan mi is hasonlóra!
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
EZT IS kizárólag csak csomagban!
-
Vertigo18
addikt
válasz huskydog17 #37646 üzenetére
Én ezt nem tudtam egyiket sem, és szeretném megköszönni a leírást...
-
Vertigo18
addikt
Steam Store
The steam summer sale starts on Thursday so be prepared for that. Also the current midweek deals are Half life Franchise for 75% off and Need for Speed Franchise (including Burnout Paradise) for 70% off.
The daily deal is on the Organ Trail Director’s Cut for 50% off.
-
Vertigo18
addikt
Ecsém', kicsit PACK, mi?
-
Vertigo18
addikt
válasz cskamacska #37049 üzenetére
Az első hsz-ben EZ tisztán olvashatóan benne van... Az általad említett nem...
Az meg mindegy, hogy pl. ÉN egyet értek-e az első hsz-szel, itt EZ a szabály...
-
Vertigo18
addikt
válasz po1son #35270 üzenetére
Másik, virtuális bankkártyát adok majd meg... de teljesen szétoffoltuk a topikot, majd jön megint valaki, akinek EZ nem fog tetszeni...
Egyébként meg amikor GG-n, meg egyéb helyeken volt bug, az is fel lett itt tűntetve, és az teljesen természetes volt, hogy mindenki rárepült, mint gyöngytyúk a takonyra. Én felhívtam a figyelmet egy általam tapasztalt BEST BUY-ra, ami a topik neve...
Ha ezt akartam volna, amit kaptam, mentem volna a "kioktatást akarok" topikba...
Részemről -off-
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
válasz Arkennys #35261 üzenetére
nemáááár...
Vettem egy section 8-at kemény 1.25 $-ért, és adta a 3 ingyen játékot... Aztán visszamentem a Gars$í;-ra, és megint ingyen volt... És újra, és újra... A 11. után írta először, hogy 0.03 $ lenne... Nah, ennyit nekem már nem ér!
-
Vertigo18
addikt
igen, azt akarom mondani, meg azt is, hogy aki amazonról vásárolt, az MINDENKI megteheti ugyanezt!!!!
-
Vertigo18
addikt
Ha valaki vett amazonon az akcióban valamit, az kapott ugye 3 játékot. 2 DRM-free-t, meg EZT a steamest. Úgy juthatott hozzájuk, hogy ráklikk a buy-ra, aztán 0.00 $-ra jött ki...
Namármost a Garshasp-pal még mindig működik, hogy amint megvettem, ráklikk megint, és megint megkaptam ingyen... 11x lehetett megszerezni, utána 0.03 $ lett az ára...
Csak szóltam...
-
Vertigo18
addikt
50%-os kupon az Alienwaren Duke Nukem 3D: Megaton Edition-höz...
2014. január 1-ig felhasználható...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest