-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz cyberkind #113669 üzenetére
"Én nem ismerem a fordítót de nekem simán kedvem szegné egy ilyen és ezután szarnék bármit is kiadni a sok hálátlannak."
Szerencsére nem így működik a világ. Ha bármely cég vagy személy vagy gyár vagy bárki akinek a termékére hurrognak szarozzák akármi bármi rosszat mondanak gőgösen nem csinálna többet semmit már rég világvége lenne. De int írtam nagy szerencse, hogy nem így működik a világ.
Next PC Upgrade: 2022
-
cskamacska
addikt
válasz cyberkind #113619 üzenetére
Nem áldoztak be azok semmit, elqrták, nem kicsit, nagyon.
The Story Behind Mass Effect: Andromeda's Troubled Five-Year Development
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #113616 üzenetére
A Mass Effect Andromeda be lett áldozva a Titanfall-koppintás Anthemnek.
Majd ha az is bebukik (vagy kiég), akkor az A-csapat nekiugrik a rendes Mass Effect folytatásnak.
S.Z.E.R.I.N.T.E.M.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TheProb
veterán
válasz cyberkind #113573 üzenetére
Én minél kisebb és minimalistább házat akartam, ez teljesíti az igényeket. a levegőt majd beszívja, nem csak a ház elején van levegő...
De amúgy előről is tud levegő szívni.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
válasz cyberkind #113557 üzenetére
budget giga ismerosomnek ugy erkezett, hogy chipset, rajta muanyag folia, rajta chipsethuto, aztan csodalkoztak miert fagyogat ...q8300 es hasonlo E8xxx halalrol se hallottam még, azok borzasztoan birjak .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
W.Wilson
aktív tag
válasz cyberkind #113434 üzenetére
Jó, az előbb nem teljesen mondtam igazat, mert a Rogue-nak csak az utolsó néhány perce játszódik a Unity előtt, nagyobbik része a Black Flag és a III között.
Szóval kronológiailag úgy jönnek, hogy Black Flag > Rogue > III, aztán visszaugrunk a Rogue végére és jön a Unity.
De ha így játszod, akkor a III-nak nem fogod érteni a modern a részét. Ha a modern történetszálat nézed, az a kiadás sorrendjében megy.Még hozzátenném, hogy a Black Flag, Rogue és a III történetileg abszolút kapcsolódik egymáshoz, a Unityhez viszont csak annyi köze van a Rogue-nak, hogy felvezeti az elejét.
[ Szerkesztve ]
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
W.Wilson
aktív tag
válasz cyberkind #113429 üzenetére
Ahogy kiadták őket, kivéve a Rogue, mert az később jött PC-re, mint a Unity, de történetileg közvetlen előtte játszódik.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #113429 üzenetére
Igazából az általad említett trilógiáig volt "sztorija".
Utána nyugodtan játszhatod sorrendben őket ahogy megjelentek.
Elvileg még az AC3-Rouge is hasonlóan kapcsolódik, a Black Flag meg kvázi kalóz-GTA egyszer nem hallottam, hogy annak a sztoriját bárki is említené akármilyen szinten pozitívan.
Azóta én személy szerint kerülöm a szériát.Do you see the white shadow?
-
nagyúr
-
nagyúr
-
TheProb
veterán
válasz cyberkind #113327 üzenetére
Fasza, hogy fogok akkor következő hónapban gépet építeni...?
Meglepődtem amúgy ezen a dolgon most nagyon. Igaz, hogy nem követem a HW piacot évek óta, de erre nem számítottam. De mitől indult most be ez a dolog ennyire, mi történt? Meg én azt hittem, hogy ez a bányászás dolog már rég lefutott téma és csak a kis kínaiak szarakodnak ezzel, mert nincs már igazán értelme.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #113307 üzenetére
Nem volna probléma a Win10 downgrade, ha nem válna a teljesítmény kárára. Mint ahogy az SSD-HDD között ebben nincs eltérés, a nagyobb erőforrást igénylő 10-nél már van.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #113307 üzenetére
Tudom, hogy sokaknál ezek is kiütik a biztosítékot, de megmondom őszintén én ott tettem le két perc után a játékról amikor láttam a multit, hogy ugyanaz a veszettül rohangálós, agyatlan gyors sz*r, mindenféle akcióért badge-eket feldobáló, pontszámot képedbe vágó... Nem tudom, lehet én értettem máshogy amikor mondták ez a vissza a gyökerekhez, kb óriási változásokra számítottam, de most már tudom, hogy erre sem lesz szükségem semmilyen módon.
Do you see the white shadow?
-
törölt tag
válasz cyberkind #113300 üzenetére
2066-nál eredetileg pasztázásról volt szó, de ma volt a hír, hogy később változtatnak ezen, de akkor is zsákbamacska lesz. a 65 wattos 8 magos zen mellé akármelyik 30000 forintos b350 lap bőven megteszi, és minimum 20% tuning is belefér a gyári hűtővel.
a 6800K is jó alternatíva ár/érték arányban, csak ott a lap és a 4 csatornás ram dobja meg az árát.
én alapvetően 6 magos sandy-t akartam régebben, de kihúztam a 4 magossal zen-ig. amd fan (pörög-pörög) létemre intel ssd-t és nv vga-t raktam mellé utóbbi főleg gta-nak és a bányászoknak köszönhető, de az amd töketlenkedése is kellett hozzá, hogy vega még sehol sincs. de megjelenéskor is kb csak képen fogjuk látni, amíg be nem esik az eth ára.(#113302) tomsolo
én is elfogult vagyok, ezért is kérdeztem a valós okra.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz cyberkind #113289 üzenetére
Azért ez tulzás, nekem pl rajta van a witcher 3 egy rakás moddal, plusz mellette van az 50GB-s division, de még igy is van rajta szabad hely nyilván a 100GBs Forza 7 mellé nem sok minden férne, de tavaly 256os SSDt lehetett venni annyiért, mint én anno a 120ast vettem Ha a 100 GB lesz az uj trend akkor 256os ssd-be gondolkodnék minimum, nekem szerencsére 60GBnél többet foglalo játékom nincs.
-
Źşë'
addikt
válasz cyberkind #113244 üzenetére
én vágom hogy ez a te fő nézőpontod, hogy neked az fps a lényeg nem pedig az a pár másodperc, na ugyan ez az értetlenség szokott nekem is lenni mikor magyarázok egy dolgot, és a másik meg totál másról beszél valahogy nem vagytok szinkronban
amúgy nekem is csak a rendszer van ssd-n, nagyobb ssdt még nem tervezek mert nekem is nagy partíció kellene steam alá, jelenleg egy 2 terrás seagate hdd kezdd betelni, igaz itt van az origin mappa is a bf játékokkal ami szintén nem foglal keveset, gta5 szokott többet tölteni, de azt is csak 1x kell kivárni aztán játék
(#113263) Pocok256 akkor valószínűleg ott valami nagyon döglődő hdd lehetett, amit talán a kevés ram vagy az idő nyirbált meg
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Pocok256
veterán
válasz cyberkind #113262 üzenetére
Ha neked jó akkor oké ahány ház annyi szokás. Én egyáltalán nem használok hdd t routerre ra van kötve egy 4 terás az mindenhonnan elérhető ha kell hely ott van de se asztali gépbe se sehova máshova nem vagyok hajlandó hdd t tenni mert nekem szenvedés. Konkrétan olyan géphez nem is nyúlok amibe hdd van mert csak felbosszantom magam. Kellett javítanom gépet amibe hdd volt.. el sem vállaltam nekem nem kellenek azok a 10 seces tabolási idők.. Ha megnyomom az alt tabot és nem vált az azonnal és nem reagál a gép mindig azonnal akkor én kiégek De a jót könnyű megszokni na :-D
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz cyberkind #113260 üzenetére
Pl witcherbe is kell az ssd mikor 500-1000 db kis bizbasz van nálad tatyóba és mikor ráváltasz akkor még nálam is elsőre beakad 1 secre pedig nálam raid ssd van. Hdd egyáltalán nincs a gépembe nem is tudnék belerakni mert helye sincs xd
Witchernél pedig töltési idő drasztikusan lecsökken egy egy gyors utazas csak 1-2 másosperc. Ha pedig hdd n van és iramosabban lovagolsz akkor pálya töltés miatt simán beeshet az fps.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
echterion
nagyúr
-
eami
veterán
válasz cyberkind #113247 üzenetére
mondok egy konkrét példát. Final Fantasy XIV, ahol elég sok töltésbe lehet belefutni hogy különböző területek között mész át (pl városba ki/be, városon belüli külön szekciók stb). HDDről olyan érzésre kb 10-15 sec volt SSDvel 2-3 sec. GTA V is gyorsabban tölt be. Meg még sok más is gondolom, 500GB-ra azért már lehet pakolni sokmindent. Magát a játékot nyilván nem a HDD fogja vissza, de a töltési idők nagyban lerövidülnek. Windowsos dolgokban meg ég és föld. Szóval ha másra nem, legalább rendszernek érdemes bepattintani egy 120GBos SSD-t. Nem annyira drága már az.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz cyberkind #113242 üzenetére
Ez leginkább a teljes windows pörgősségén ütközik ki, nem egy-egy játékon. Ott jellemzően azoknál nagy előny, amiknél menet közben tölt be pályaszakaszokat, open world játékoknál pl.
Arra inkább nem mondok semmit, hogy a green hamarabb tölt be egy pályát, mint egy random ssd. Ott valami más gond van a géppel, nem a háttértár sebessége a szűk keresztmetszet.******
-
Crytek
nagyúr
válasz cyberkind #113242 üzenetére
Töltési idők van ahol sokkal jobbak mint HDD-ről...
Gondolom elég sok teszt van neten..,de mivel játékot csak SSD-ről tolok évek óta így nem érdekel ,hogy teszteket keresgéljekTotal War Warhammer
Loading savegame inside the game:
SSD: 12.4
HDD: 13.5Loading a very big battle with big amount of units
SSD: 20.5
HDD: 54.3Loading savegame the very first time
SSD: 24.6
HDD 75.3End of the round (calculation AI)
SSD: 21.6
HDD: 22.5Next PC Upgrade: 2022
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #113107 üzenetére
Ha visszaküldi a gépemet az iPon, lehet hogy elkezdek nyitni a W10 felé, mert nem először olvasom, hogy dob a teljesítményen. Csak arról a Game módról mondanak rosszat, néhol negatív hatása van (pl. Hitman). De azt nagyon remélem, hogy a Windows kinőtte a csempés fétisét, mert mindig rámjött a hasmenés, ha megláttam azokat az ótvar csempéket.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crytek
nagyúr
válasz cyberkind #113090 üzenetére
Felesleges bármit is kezdőáron venni. Aminek egyedül értelmét látom az az eset amikor az illető only multizik de többezer órákat évente... Nos akkor jó ha 0 day veszi ne maradjon le a többiektől stb.
De hogy kiadjak valamiért 18-20k-t ami 1.5 év múlva 12$-os csomagba van 6 másik játékkal... kösz nem... Ennyi erővel kiállok az utcára és elszórom azt a 18k-t kb ugyanott lennék buktam egy valag lóvét. Ezért soha nem fogok teljes áron game-et venni...
Pedig most erősen bizsereg a kezem az AC Origins, Metro Exodus és a Hellblade 0 day vásárláson..de lásd fentebb nem akarok ennyi pénz elbukni.
Nem multizom a single player pedig 2-3 év után is ugyanaz lesz, nekem nincs azonnal kell fétisem.Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #113081 üzenetére
Lássuk csak, hol is veszítettek el engem?!
Itt: OS: Windows 10
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #113062 üzenetére
Ez most a te lelkeden szárad! Úgyis nemsokára végzek az Evil Within-el, jó lesz utána, bár még a Resident Evil 7-re is nagyon fáj a fogam!
(#113064) azért kipróbálva már ki volt korábban és én is azt mondom, hogy eddig ez az egyetlen zombis játék, ami lekötött és tetszett
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
NyMRooD
őstag
válasz cyberkind #113036 üzenetére
2:55 - szerintem ez vagy egy nitro vagy egy célegyenes előtt effekt (lásd NFS underground).
6:55 - gondolom így válthatsz járművet, mintha a garázsból szednéd elő (vagy ez verseny közben volt?).PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
wesker24
senior tag
válasz cyberkind #113027 üzenetére
Azt azért nem mondanám hogy szar volt, jön a Days Gone, jó kis zombi Slayer játéknak igérkezik, simán jöhet, aztán ott van a God Of war 4 alapból Instant Buy, és ugye ott van a Detroit Become Human, ami szintén nagyon jónak ígérkezik, ha legalább olyan jó lesz vagy még jobb mint a Heavy Rain akkor simán jöhet ez is.
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
S1M0N
senior tag
válasz cyberkind #113020 üzenetére
Szerintem az ötlet jó, csak tipikusan az van a Ubisoft-nál, hogy egy jó ötletet nem tudnak megfelelően kivitelezni, vagy megcsinálni úgy, hogy hosszabb távon is működjön, lásd For Honor. Az alap jó, de én eleve az árát sokallom, plusz annyi multis játék van már, amibe komolyabb időt el lehetne tölteni, hogy egyszerűen muszáj selejtezni.
Ott van nekem a Rocket League, a BF1, hetek/hónapok óta egyikkel sem játszottam, próbálom pótolni a single lemaradásokat.
De vissza a témához, részemről a Ubisoft az egyik (ha nem a) legjobb az újdonságok kitalálásában, csak sajnos a végeredmény nem úgy sikerül, ahogy tervezték, ez az ő nagy bajuk szerintem.
A Steep sem rossz, csak az ára botrányos, a Crew-t mondjuk anno bétában próbáltam, de az autós játékok meg eleve nem tudnak lekötni, pedig próbálkozok...
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #113010 üzenetére
GLORIOUS PC MASTER RACE olvasásakor én mindig csak kellemetlenül érzem magam a sok trash PC verzió miatt. De majd pár év múlva lehet visszatér az igazság és nem fogunk annyit szívni. Szerintem elég okot adnak arra, hogy a user konzolra váltson, szóval valahol megértem ezt az Xbox One S dolgot is, de persze én is PS-re pályáznék
A Switch majd kedden jön kemény 25 perces videóval, jelenleg kb. egy early access aki megvette, ahogy 3DS-nél itt is a november és december az igazi indulás. 3DS-nél ez amúgy nagyon bejött, a kérdés, hogy másodszor is sikerül-e nekik.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
cskamacska
addikt
válasz cyberkind #113000 üzenetére
Azért az elég szomorú, hogy ezekre az exkluzívokra igény van. GLORIOUS PC MASTER RACE körökben morcogás megy egy-egy játékbolthoz kötött játék miatt, agyfaszt kapnak a népek egy-egy vidkártya specifikus grafikus effekttől, és világvége jön, ha egy új Win változat nem támogat minden létező régi játékot.
Ehhez képest konzolon alap hogy új generáción tucat nyitó címen kívül nincs semmi, főleg nem olcsón, és egymást tökét kimondottan körberáncigálják, ha egy-egy csak az ő konzoljukra megírt játékot bejelentenek, amit más platformok tulajai nem élvezhetnek.
A konzolok gyártóit megértem, az ő érdeküket és eladásaikat szolgálja, de felhasználói szempontból kognitív disszonancia táplált Stockholm-szindrómában is necces, mert a konzolkötöttség elburjánzása mellett vagy lemarad jó játékokról, vagy a patásürdüng vasát is be kell engedni a Kedves Gyártónak fenntartott szentélyébe, nyilván jó pénzért.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bullseye
addikt
válasz cyberkind #112990 üzenetére
TB-éknél van az igazság szerintem. Ha valaki MS kedvelő (Halo, Forza, mittomén, megszokás), de öreg már a gépe, nem nagyon bírja a dolgokat, és nem szeret vacakolni alkatrészekkel, azt megtartja azt munkára + régebbi gamékra, és vesz egy úgy Xuperboxot egy durvább VGA árából, mert 4K meg minden.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #112967 üzenetére
Hát talán egy tizenévesnek mutatnak újat vele
De amikor már a 6. slowmo-autótörés jött a demóban ott már fogtam a fejemet, hogy ezt mitől gondolták coolnak, hogy ugyanolyan pozícióban törik az ellenfél két koccantástól és ezt bámulni kell lassítva.
A BF1 20mp-es kis szösszenete is felejtős volt.Do you see the white shadow?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz cyberkind #112960 üzenetére
az engine-n már kb. nincs mit tupírozni, max a VR grafikához, szóval adott az alap egy sztori DLC-hez. idén karácsonykor, és jövő karácsonykor san fierro, meg las venturas, mit szólnál hozzá? részemről 0day előrendelés lenne.
single meg hát az olyan tipikus usa film, erősen érződik az összevágott sok filmes-popkulturális utalás. a 4 jobban tetszett, mert az álmokról és a valóságról szólt. (hogyan teszi tönkre az álmokat és az embereket egy nagyváros, a két DLC meg csak nonplus ultra volt, sztoriban egyik legjobb rész a VC és SA mellett).
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #112940 üzenetére
A szokásos... Szerintem kimondottan jó a játék, de a kezdő helyszín (Michigan) valóban elég kopottas. A spanyol meg svéd pályák már kimondottan szépek. Az árkád fizika is elég jó (simán fejre lehet állni, a póznák is összetörik a kocsid, a padkák szintén), a karrier mód meg élvezetes. Autó meg pálya kéne még, gondolom majd jönnek a dlc-k.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
arty
veterán
válasz cyberkind #112935 üzenetére
naigen, a TDU2 a másik. az szerintem is annyira ócska, hogy végig se játszottam... pedig erőltettem, mert viszonylag korán megvolt (a bizalom pedig onnan, hogy a TDU1-et a maga idejében imádtam)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz cyberkind #112917 üzenetére
A gyíkhama nekem se volt kedvencem a 2-3-ban, ellenben a dirt1 fizikáját sose tudtam megbocsájtani (azért végigtoltam). Mai érzékszervekkel pedig egyenesen elviselhetetlen.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz cyberkind #112907 üzenetére
"pont az nem nőtt vagy maradt meg a játékban ami a lényege volt a szériának"
az élvezhetetlen fizika?
a második rész akkorát ugrott ezen a téren a korábbiakhoz képest, hogy én a tartalom/változatosság megvágását is megbocsájtottam neki. day1 vettem a második és harmadik részt is, anno még lemezen, UK-ból... most is agyalok a day1 vételen, elkél(ne) a játéknak a támogatás, hogy ne maradjon abba a széria."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #112907 üzenetére
Mondjuk a fizikája meg pont az 1-nek volt a legrosszabb. Én imádtam a 3-at, ahogy megkaptuk a Complete-et tavaly vagy mikor, végig is játszottam megint.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
morfondőr
őstag
válasz cyberkind #112886 üzenetére
Ez annak különösen jó, aki már évekkel ezelőtt száműzte az optikai meghajtót a gépből (mint pl. én)! Mondjuk nem vagyok oda a dobozokért, mindent digitálisan veszek, de ugye egy extrás példány, ha jó áron is van, biztos elcsábítana! Majd lehet erre is figyelni, vagy kuncsorogni valakinél, hogy hadd aktiváljam már be!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
S1M0N
senior tag
válasz cyberkind #112877 üzenetére
Én is a steames verzióval játszottam, anno dobozosan vettem meg.
Technikailag így sem a legjobb, a 30fps lock nélkül nálam minden beállításon élvezhetetlenül futott, szóval maradt a lock, plusz minden grafikai beállítás maxon, így simán fut a játék.Amúgy a dobozos kiadás elég minőségi, a külső tartó tok igen vastag és stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest