- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz Heavyrain #93960 üzenetére
A német low violence változat jó lehet még. Én 4-5 éves gyereknek mindenképp a Raymant ajánlom (a Legendsben feloldhatók az Origins pályái, így elég azt megvenni).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
bul07
nagyúr
válasz Heavyrain #93618 üzenetére
Ha vásároltál már Amazonon használd a Pay with Amazon fizetési módot
PayPal esetén korlátozva van a megvető példányszám, én úgy vettem észre Amazonon keresztülinél még nem vettem észre ilyet[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
i2k
őstag
válasz Heavyrain #93447 üzenetére
Na, tüzes piszkavas, az kéne nekik, nem a játékosok pénze...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
őstag
válasz Heavyrain #90860 üzenetére
Milyen időközönként frissítik ezt a Free App Of The Day Bundle-t? Mert sajnálattal látom hogy van benne pár app amit anno megvettem Google Play-ről, és itt meg ingyen 'árulják' Bár nem panaszkodok, mert ott sem volt túl drága, de azért soxor párszáz forint az lassan lassan sok ezer forinttá terebélyesedik, amit azért a saját testem táplálására is el tudnék költeni.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
i2k
őstag
válasz Heavyrain #90309 üzenetére
Erősen ajánlott cucc.
Én elég sokáig eljutottam benne, de aztán elakadtam. Lehet, újra rá kellene néznem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Mate
nagyúr
válasz Heavyrain #88493 üzenetére
Itt van pár ember statisztikája, akik hirtelen eszembe jutottak Te még nem is buktál sokat
compass1997: 841
eami: 931
dejaris: 860
Csapoati: 1433
dadawa: 1363
maddionmax: 1356
bul07: 458
djculture: 4220
csaba951: 1613
maross: 1924
mate3553: 1172Ami meg a fórum átpakolását illeti: Támogattam a dolgot és egyetértek vele. Jobban örültem volna én is, ha vissza lehetett volna terelni kb. fél évvel korábbi medrébe a topicot, de nem jött össze. Elmúlt időszakban kb. így nézett ki a fórum: 1 on 20 off, 1 on 30 off 1 moderátor figyelmeztetés majd 1 on 20 off 1 on 30 off 1 moderátorfigyelmeztetés és ismétlődött a dolog. Jól láthatóan a többség ezt a formát igényelte, amivel nincs is gond. Csak ez nem szakmai topic. Azzal, hogy átkerült jó páran máshol fognak rangot húzni, ezáltal csökken majd az offok száma.
(#88500) NetTom: Nem. Simán steam-en kaptad?
(#88505) maross: Tudom, egész kulcsboltodat ezért csináltad, hogy szintet lépj
(#88506) tipuka: 285-el? Kis mitugrász[ Szerkesztve ]
-
-
-
nagyúr
válasz Heavyrain #87274 üzenetére
Nekem még a Dead Space 1-3 története is bejött, no meg az Alien Isolation se rossz végülis.
Star Wars Knights of the Old Republic 1-2 is jó történet.
Bár ez mind sci-fi meg picit már más stílus, mint a Bioshock
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bul07
nagyúr
válasz Heavyrain #87206 üzenetére
Kérésed számomra parancs
PM-be megy( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Agyzuzo
addikt
-
bijesz
aktív tag
válasz Heavyrain #85544 üzenetére
Én úgy tudom a g2a és társai többnyire retail azaz dobozos kódokat értékesítettek, illetve egyéb digitális forrásból származóakat, nem pedig steam gifteket ezért gondolom, hogy felpörög mert ugye ez a korlátozás csak a steamre vonatkozik.
Miből gondolom?
Abból , hogy kulcsokat tradeltek ezért vannaek ezek a képernyő követő aktiválások is, ha nem így lenne nem lenne szükszég ezekre, a gift mindig működik. -
-
-
válasz Heavyrain #85199 üzenetére
Hú, az jó lenne. Szívesen játszanék megint az első résszel, de már nagyon fapados a másodikhoz képest, pl. az alacsony (és allíthatatlan) FOV miatt hányingert kapok (szó szerint).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wwenigma
Jómunkásember
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #84870 üzenetére
Most utánaolvastam a tavalyi hszeknek, rosszul írtam előbb, ezek voltak benne:
Just Cause 2
Hitman: Blood Money
Tomb Raider
Dungeon Siege III
mivel csomó játék megvan tőlük, nem veszem meg szerintem. Azért ez tavaly tényleg zsákbamacska volt, Tomb Raideren kívül mind filléres játék.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz Heavyrain #84866 üzenetére
Deus Ex, Tomb Raider, Hitman, Just Cause, Sleeping Dogs, esetleg ha nagyon jó fejek (de nem lesznek azok), akkor Murdered.
#84870: Hm, ha tényleg benne lesz az is, akkor úgy már megfontolandó.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #84866 üzenetére
ilyen tavaly is volt ha jól rémlik, akkor ezért az árért 4 kulcsot adtak
(Sleeping Dogs , Hitman Absolution , Deus Ex HR , Tomb Raider)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
micafighter
nagyúr
válasz Heavyrain #84206 üzenetére
Szerintem holnap vége lesz az akciónak, és 1-2 hétig pihi, utána meg jönnek majd a karácsonyi akciók. De lehet hogy egyáltalán nem így lesz
(#84200) Dilikutya nekem speciel nincs gondom a Mortal Kombat Komplete irányításával, most hogy akciós 2x is megvettem
Billentyüzeten játszottam, kicsit szokni kell de egyáltalán nem gáz az irányítás szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Heavyrain #83494 üzenetére
ilyenkor verem a fejem a falba hogy csak az alapjátékkal szívok...
vajh ha trédertől szerzek ac unity season passt, akkor is kérhetek crew-t?
Most azért kérdem, mert 8 kulcsért adják, és ennyit megérne a crew simán, nem baj ha nem lenne steames.[ Szerkesztve ]
-
-
tomsolo
addikt
válasz Heavyrain #83111 üzenetére
Ja de ezek nem E/A játékok...
Egyébként a This War is Mine is nagyon tetszik a vásárlóknak... (96% tetszés index).
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
huskydog17
addikt
válasz Heavyrain #82592 üzenetére
EPIC!
Áháá, szóval az Ubinál valójában így értelmezik a next-gent-t...hm....elég fura ízlésük van.
Aztán később az Ubi majd jól megmagyarázza, hogy hát a szereplők valójában robotok, melyek részben láthatatlanná képesek válni.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
djculture
félisten
válasz Heavyrain #82485 üzenetére
Ja azt nem az ukránok kókányolják szerencsére még pénzt is érdemes áldozni rá
Különben ez a konzolok szervize de egy nyamvad cég behülyitették az embereket a gyűjtői kiadású unity-vel most meg kiderült hogy nincs is nekik egy darab se Most szaladgálhat mindenki aki onnan rendelte meg. Ekkora kókány céget..[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz Heavyrain #81975 üzenetére
Mekkora királyság, pont kinéztem ezt a WRC Powerslide-ot.
szerk.: Az Urban Trial is jónak tűnik így a Trials Evolution után.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Heavyrain #81430 üzenetére
Eleg sokminden van még ott most ingyér. [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
huskydog17
addikt
válasz Heavyrain #78966 üzenetére
Azt a leborult szivarvégit! Egy évvel ez előtt ez a játék még kemény 50 euróba került, most meg 3 euróért (kb. egy 1000 ft) be lehet húzni Uplay-re. Ez nagyon durva, -85%
Ez aztán biza nagyon durván best-buy! Ebbe az Ubi hogy ment bele, nem tudom, de ez Epic akció!
Mondom ezeket úgy, hogy még soha életemben nem játszottam Splinter Cell játékokkal, de ez a rész a megjelenéskor kicsit felkeltette az érdeklődésemet. Egy év után 3 euró minden várakozásomat felülmúlta!1000 kösz az értesítésért!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
-
laceszgamer
addikt
válasz Heavyrain #77373 üzenetére
És ez nem veszélyes, mármint ok amit írnak az oldalukon, de azért inkább támaszkodnék tapasztalatokra.
Én is megúsznák párszor 10gb letöltést vele.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest