Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
válasz
PociAti #9407 üzenetére
A rendszer még az előző tulajnál levegősödött fel. Hozzám már úgy került, hogy a fekete halványan nyomtatott a sárga egyáltalán a többinél meg voltak kihagyások. A halvány nyomtatásról jópár éve még DX 4450-es koromban itt olvastam, hogy az akkor van, ha a teljesen kiürült patront felülről feltöltöd, de marad egy levegőbuborék a nyomtatófejben. Az előző tulaj is pont ezt tette !!! Lehúzta a csövet a nyomtatófejben lévő felső tartályról és úgy töltötte meg. Mellé is ment neki egy kevés és igy az összes patron a lábait áztatta a fekete tintában. De bepróbálkozott a lenti, félig kiürült tartály felöntésével is. Az mellé is került egy kevés, miután levehette a fullra megtelt tartályról a tintásüveget. Azokat is megúsztatta picit. Volt mit csinálnom mire teljesen kitakaritottam a nyomdát
-
ata99
tag
válasz
tothjozsi96 #9404 üzenetére
A net szerint a tiéd is hasonló konstrukció, mint az én L3150-esem. Nálam az után tűntek el a problémák a kihagyásokkal, miután egy jútubos videó alapján teleszivtam tintával a felső tartályokat, mert full üresek voltak, pedig csak 1600 lap volt vele kinyomtatva. Igaz, az enyémet már magázni lehet... de először azért várd meg hogy mit irnak azok, akik értenek is hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest