Aktív témák
-
stpotty
tag
Remélem nem baj, ha én is kérdezek. Szóval van itt elfekvőben egy EP-8KTA3L+ nevezetű lap, kt133a, az lenne a kérdésem hogy mekkora proci megy bele max. Most próbáltam egy 2000+ paloval, az még jó. Az epox oldalán a legrégebi lapok amiket találtam kt266-osak, lehet hogy nem figyeltem oda, ha valaki tudja modja meg légyen szíves.
-
Bazsesz
őstag
Csak azt tudom mondani, mint az előttem szóló. Az EPoX lapok nagyon jók. Én is azt nyúzok, sikerrel, nem volt vele bajom.
Az az FF az a P80P hibakereső, itt írja ki, hogy mi az aktuális helyzet. Mindig mást ír ki. Ha FF-et, akkor megy a gép. A többit nem tudom, de benne van a használati utasításban.
Üdv: Balu -
D1sZpY
csendes tag
Hi! Az EPoX véleményem szerint az egyik legmegbizhatobb lapgyártó, az FF kütyü ahogy irtad az egy hiba kijelzö ami ha vmi gond kijelzi hogy mi is a problem, igy tipus szerint nem ismerem ezt a lapot de pdl én is egy epoxot nyuzok 3 éve és kutya baja, pedig rendesen huzva van, haverom most vett egy EPoX-ot és az is egy nagyon jo lap, tehát csak jo tapasztalatokat tudok rola mondani;)
-
fps8
senior tag
Helyzet, hogy találtam egy elég (hogy is mondjam),nem egészen átlagos alaplapot és erről kéne egy kis infó.Az alaplap egy ''epox bx7+'' nem igazán tudok sokmindent róla csak találtam egy csomó érdekességet rajta.Van rajta világító zöld led,valami pirosan izzó kijelző szerű kütyü ami csomó érdekességet ír ki amíg a gép el nem indul aztán megál egy ''FF''-jelzésen.Szóval érdekelne hogy mit jelölnek a krix-krax-ok rajta(mármint a piros kijelzőn),meg eggyáltalán miért van ilyen kijelző egy fém házban lévő vason és hogy mik a jó ill. rossz tulajdonságai.:F
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Macska topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest