- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
Aktív témák
-
stpotty
tag
Remélem nem baj, ha én is kérdezek. Szóval van itt elfekvőben egy EP-8KTA3L+ nevezetű lap, kt133a, az lenne a kérdésem hogy mekkora proci megy bele max. Most próbáltam egy 2000+ paloval, az még jó. Az epox oldalán a legrégebi lapok amiket találtam kt266-osak, lehet hogy nem figyeltem oda, ha valaki tudja modja meg légyen szíves.
-
Bazsesz
őstag
Csak azt tudom mondani, mint az előttem szóló. Az EPoX lapok nagyon jók. Én is azt nyúzok, sikerrel, nem volt vele bajom.
Az az FF az a P80P hibakereső, itt írja ki, hogy mi az aktuális helyzet. Mindig mást ír ki. Ha FF-et, akkor megy a gép. A többit nem tudom, de benne van a használati utasításban.
Üdv: Balu -
D1sZpY
csendes tag
Hi! Az EPoX véleményem szerint az egyik legmegbizhatobb lapgyártó, az FF kütyü ahogy irtad az egy hiba kijelzö ami ha vmi gond kijelzi hogy mi is a problem, igy tipus szerint nem ismerem ezt a lapot de pdl én is egy epoxot nyuzok 3 éve és kutya baja, pedig rendesen huzva van, haverom most vett egy EPoX-ot és az is egy nagyon jo lap, tehát csak jo tapasztalatokat tudok rola mondani;)
-
fps8
senior tag
Helyzet, hogy találtam egy elég (hogy is mondjam),nem egészen átlagos alaplapot és erről kéne egy kis infó.Az alaplap egy ''epox bx7+'' nem igazán tudok sokmindent róla csak találtam egy csomó érdekességet rajta.Van rajta világító zöld led,valami pirosan izzó kijelző szerű kütyü ami csomó érdekességet ír ki amíg a gép el nem indul aztán megál egy ''FF''-jelzésen.Szóval érdekelne hogy mit jelölnek a krix-krax-ok rajta(mármint a piros kijelzőn),meg eggyáltalán miért van ilyen kijelző egy fém házban lévő vason és hogy mik a jó ill. rossz tulajdonságai.:F
Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest