Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark Vantage eredmények
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
adamsX
aktív tag
Az a baj hogy mindenki nem úgy talál egy lapot ahogy kéne. Lehet hogy valaki csak úgy bemegy oszt kér egy lapot. és ennyi. Én megpróbálom mindig a legjobbat kinézni ha kell bejárom az egész várost, és környékét.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szasz!!!
Nekem ez a deszkám volt de lecseréltem egy MSI K7N2-Delta ILSR.
Az epox jó volt és nem vbolt vele gondom a procim egy 2500barton volt ami még a 3400is pöfögött de csak kis ideig.
Én egy rock 4 volt rajta és azzal szépen tartottam 50fok körűl.A ház egy vénusz volt 2 ventivel.
Nekem + véleményem volt és van is at EPOXról!!! -
adamsX
aktív tag
Attól függetlenül jó az alaplap csak annyi hogy van pár rossz tulajdonsága
-
Peat;)
veterán
Remélem én nyitom ezt a topikot ,nekem hiányzik a kereső.Tegnap lettem tulajdonosa ennek az epox-nak,ultra 400 chipset,két passzív hűtés(mcp-n is ),eddig pozitív a véleményem.Akinek van ilyen lapja szeretném ha leírná mire számíthatok(azért vettem ezt a lapot mert gigabyte 7n400pro-t nem tudtak hozni:((( ,de így utólag nem bántam meg remélem nem is fogom) Gondolom a proci tuning jól megy a lapnak,csak nekem egy 1900+ palomino van és még 2-3 hónap mire egy 2500+ -os bartont akarok venni(azt a jelölésűt ami szinte bizti hogy megy 3200+-on),akinek már van ilyen bartonja is azt is írja le mennyire melegszik.Én majd egy GlacialTech 2510 hűtőt szánok rá,vagy inkább a pro-t?
Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest