Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
betyarr #38835 üzenetére
Ha ráérsz várni pár hetet, akkor ebay-en beírod hogy "pc remote" és lesz csillió találat. Ha gyorsabban kell, akkor itt van pl. ez. Ha még gyorsabban kell és van valami okos kütyüd otthon, akkor tedd fel a Yatse-t (bár ez nem IR hanem wifi).
-
-
Patice
Topikgazda
válasz
betyarr #35956 üzenetére
Proci erőben a 22nm --> 14nm csikszélesség váltás szerintem pont hoz majd annyit, hogy az alacsonyabb órajel ellenére ugyan olyan teljesítményű legyen.
Az IGP freki csökkentésére szintén igaz a csíkszélesség váltás, az új dizájn és a részletek.
Legalábbis elméletben a Braswell tudja ugyan azt/ kicsit jobbat, amit a Bay Trail, csak picit alacsonyabb fogyasztással + újabb architektúra --> tovább lesz majd hozzá driveres támogatás.
-
justice84
aktív tag
válasz
betyarr #35197 üzenetére
Legegyszerűbb még a Windows 8 DLNA Media Server helyi hálón.
-
justice84
aktív tag
válasz
betyarr #35176 üzenetére
1. Szed le a XBMCnfoMoviesImporter.bundle-master.zip és a XBMCnfoTVImporter.bundle-master.zip-et.
2. Csomagold ki őket.Nevezd át őket (XBMCnfoMoviesImporter.bundle és XBMCnfoTVImporter.bundle)
3. a Plex mappájába másold bele. (~/Library/Application Support/Plex Media Server/Plug-ins/)
Majd újraindítod a szervert,hozzáadod a mappát de a haladó résznél az "ügynököt" átváltod XBMCnfoMoviesImporter ill.XBMCnfoTVImporter -re. Vagy ha már hozzáadtad akkor átállítod azt.
Nálam is így van beállítva Kodi+plex server és a filmek/sorozatok nfo fájlaiból olvassa ki az adatokat. Így mind a két helyen ugyanazok az infók vannak. -
PeterPH
senior tag
válasz
betyarr #35174 üzenetére
Akkor te tovább jutottál, pedig jó kezdeményezés lenne, csecse web-es felülettel, de hiába, ha a lényeg nem működik.
Most épp egy "BubbleUPnP Server"-t tettem fel a Kodi mellé, a távoli gépre pedig egy "BubbleUPnP Tether Client"-et. Így a távoli gépen is megjelenik DLNA szerverként a tartalom. Mostmár csak egy használható DLNA (UPnP) lejátszóprogramot (klienst) kellene találni, mert így pl. a mobilomon le tudok játszani bármit, de magán a PC-n csak nagyon körülményesen. -
-
Rick4
félisten
válasz
betyarr #35143 üzenetére
Tud, csípőből megy neki.
Egyébként pár szó a plexről, mert kevesen ismerik:
A plex lehet szerver és kliens is, amit a plex tud, az helyi hálón nem különös, lejátszik egy hozzáadott mappából és kész, arra a kodi jobb. A plexnek inkább az a lényege, hogy ha van egy szerver plex, ott hozzáadhatsz barátokat is, illetve a kliens plex nem kell, hogy egy helyi hálón legyen a szerverrel, ha mindkettőn bejelentkezel ugyanazzal a névvel, lehet a bolygó másik végén is a két eszköz, látják egymást. Magyarán mondva valahol be van kapcsolva a szerver, máshol a kliens, és megy mindenféle portforward meg egyéb nélkül, és a haverok mappájából is tudsz filmezni.Viszont én legutóbb belefutottam olyan hibába, hogy nem volt hajlandó frissíteni a médiatárat, és erőlködött a fizetős plexpass-szal, így letöröltem, és maradt fixen a kodi, amúgy is lényegesen többet tud.
-
ggeleven
őstag
válasz
betyarr #35123 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor egész jó volt a vevő, tehát nem pontosan rá kellett irányítani. Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy pl falról visszaverve is működött-e.
Az ébresztést nem próbáltam vele, lévén, hogy 24/7-ben megy a gép, amin a Kodi fut.Anno úgy volt megcsinálva, hogy egy monitor és egy tv volt a gépre kötve és amíg valaki használta a PC-t (tehát másik ablak volt az aktív), akkor is gond nélkül tudtam a távval irányítani a Kodit a navigációs gombokkal, illetve a play/pause/stb-vel. A "trackball"-t nem próbáltam, de az sztem belenyúlt volna a valódi egér mozgásába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest