Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megérkezett a hardverszállítmány
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
válasz
zsozso1
üzenetére
Asus P5N7A-VM? Ha a procihűtőd nem nyom elég levegőt a lapra, a chipset hajlamos melegedni, nem árt rá egy kisebb venti vagy egy nagyobb chipsethűtő (gyári Intel procihűtővel állítólag nincs ez a probléma), de ezt leszámítva én meg vagyok vele elégedve lassan egy éve. Mindig stabil volt, csak HD lejátszás közben a hőfok felszökött 90 fok fölé, bár ehhez hozzátartozik hogy akkoriban a gép (a házhűtőket kivéve) csak passzív hűtést kapott.
Illetve: ez? iponéknál szokott is lenni ami ki van téve.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
zsozso1
üzenetére
Később utánanéztem és látom, hogy a te általad említett lap is nvidia chipsetes. És ha jól látom az általam említettek amd foglalatosak. Valahogy úgy emlékeztem hogy ezek intelesek, na mindegy. Azt tudom javasolni, hogy nézz másik gyártót (Asus, MSI, AsRock).
kovasz: Ennyire nem kell a HD filmeknek a ram? Akkor bocs. Amit írtam nem tapasztalatból jött, csak mások is (speciel nekem) írták hogy 2GB nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest