-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Alien! #56573 üzenetére
hát olyan, hogy mindenre jó nincs szerintem
egyiknek ez az előnye másiknak az, én is azt hittem az elején majd ha 4K lesz a tv akkor kel az új HTPC, ja csak abba kellene akkor VGA akkor oda a csendes működés na meg a VGA árak. Így gyakorlatilag a HTPC inkább a DLNA szerver funkciót látja el meg a transmissiont futtatja és végül nem bántam meg, hogy a J4105-t lecseréltem Ryzen3 2200G-re sikerült "hangtalanra" megcsinálni pedig megy benne 2 házventi a proci+táp ventije és 2HDD.
Amit nem tudok a tv-n elintézni akkor váltok csak HTPC-re pl. ha valamiért böngésző kel az a tv-n katasztrófa nekem -
Polllen
félisten
válasz
Alien! #56573 üzenetére
Van itthon Chromecast 3, Chromecast with android TV és egy Acer E15 E5-522G-671W (A6-7310). Egyet tippelhetsz, hogy melyiken a legszebb a Netflix 1080p-ben.
És nem arról van szó, h egy picivel jobb a noti sima windows alatt...
Persze kényelemből a Chromecast with android TV-t használjuk a streamhez, de csak addig, amíg nem szánom rá magam, hogy vegyek egy erősebb gépet oda, mert az acer már nem bírja a youtube 1080p@60hz-t.
És igazából windows-ra ugyanúgy ott vannak a streaming-hez az appok, amik ugyanazt az élményt adják, mint az androidosak.
Nyilván ár-érték arányban egy amazon vagy google cucc verhetetlen, főleg 4k esetén. De ettől a htpc-nek megvan az előnye.
"pont ez az, hogy nem jobb, csak sokan abból indulnak ki, hogy egy
HTPCandroidos eszköz mindenre is a legjobb. pedig nem így van sajnos."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest