Hirdetés
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
dabadab
üzenetére
A képek mérete 2,7-3 MB.
Tényleg nagyon sok a piacon a hasonló lejátszó. Szerintem az lehet az oka, hogy kicsi, hangtalan, "olcsó" (<-- ez azért erősen relatív) és csak lejátszásra az átlagembernek szerintem nem kell jobb, sem képminőségben, sem sebességben. Volt szó a böngészésről... Kifejezetten gyorsan lehet navigálni a mappák/fájlok között. Egyetlen hátránya, amit tudtam vétel előtt is, de lenyeltem, a hálózat hiánya. Bár egy nagyobb állományt gyorsabban másolok USBn mint a 100Mbites hálón...
Nekem is HTPCm volt, félre ne érts. Tudom, hogy mik az előnyei, de hajlandó voltam lemondani róla. Eddig nem bántam meg. Aztán majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest