Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
Steve-0
üzenetére
Csak olyanokat idéztem, amiket te írtál, de nyilván ennek az oka is csak az én gyerekességem lehet...
Az elmúlt negyven évben is csak ilyen gyerekes dolgokat csináltam, de legnehezebben azt tudtam feldolgozni, hogy senkinek nem tudtam segíteni itt a PH-n egyik HTPC-vel, HTPC szoftverekkel, vagy otthon-automatizálással foglalkozó topikban. Az pedig egy külön kálvária volt, mire leszoktam arról, hogy telerakjam a hozzászólásaimat mindenféle emot-ikonnal, sőt még csak most szembesültem az OFF gomb használatának tiltásával is.
De örülök, hogy tanulhatok ilyen tapasztalt emberektől, ma már nem keltem fel hiába. Hogy is kell, ja így valahogy:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- SteelSeries Arctis Nova Pro + Wicked Cushions párna
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- Cisco CTS SX80 IPST60 - Video konferencia vezérlő - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)