Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Polllen félisten válasz  #75912448

üzenetére #75912448

üzenetéreMár próbálgattam alacsonyabb beállítások mellett is, de ugyanannyit dropolt, uh mindent visszaállítottam úgy, ahogy volt, amúgy sem terheli agyon a gépet úgy sem, csak d3d9-re váltottam. Így ugyanannál a filmnél van drop, de csak olyan 5-6 percenként 1. El is kezdtem nézni egy másikat. Ez 25hz-s, 0 drop, uh valószínűleg a driver és a d3d11 mód lesz a ludas. (Amúgy a rendszer egy win 8.1 pro 64-bit) Majd jövő héten megnézem ezt a driver mókolást. Ati/amd-vel mennyivel unalmasabb volt az élet...  
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő