Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k
üzenetére
Erről beszélek, de a sok lusta nem az hogy megtanulna angolul neeem....
full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.UFF!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
full alap dolgok egyike. Magyar szépirodalmat és filmeket magyarul, de a többi meg eredeti nyelven, köszönöm. Ha nem megy akkor ott a magyar felirat, az még ér. Jah és a szótár meg csodákra képes, én még google éra előtt tanultam meg angolul manuális kézzel fogható szótár segítségével. Tessék fordítani és szavakat tanulni, kb fél év intenzív nyelvtanulás után nem is kell semmilyen magyar scraper.