-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
A meedioTV-ből én csak a sima TV szolgáltatásokat próbáltam ki, egy Hauppauge PVR 150-es és 351-es kártyával. Time shiftinget és Progarm Gude-ot nem próbáltam, de egy valag lerás van különböző ilyen irányú tapasztalatról a meedio fórumon: [link]
Az XMLTV-nek van natív támogatása, de tudom, hogy vannak trükkjei, hogy jól menjen, ezt is nézd meg a fórumon.
Nem tudom, hogy mi az a ''Sima sorosport infravevőt'', kérlek pontosítsd ezt. Biztosan működik a Hauppauge kártyák távjával-vevőjével (nálam ez megy most) és az USB-UIRT vevővel (ez ment korábban), további kompatibilis cuccok, hozzájuk plug-inek: [link]
''Maga ez egész program mennyire stabil egyébként?''Erre nem tudok mit válaszolni. Nagyon. De komolyan, nálam még nem rohadt le, pedig fejlesztgetek is alá, elődjét is használtam (myHTPC), stb. Van néhány nyűgösebb plug-in, ami még nem a végleges verzió, azok okozhatnak memóriahibákat kilépéskor, de ennyi. Fontos, hogy a .NET keretrendszer legyen istallálva az XP után, utána a meedio, így megy az alaprendszer és a legtöbb plugin, ha kell valami spec cucc valamelyik pluginhez, azt jelzik (ha máshol nem a plugin fórumbeli topikjában).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest