Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
üzenetére
Dehogy értettelek, NO offense!
A médialejátszó azért jó, mert "plug and play" és nem kell annyit szöszmötölni vele, mint egy HTPC-vel. Erre nem mindenkinek van igénye és kedve. Bár én úgy gondolom, hogy pl. egy Mede8er 600X3D árából (45.000 Ft), nem lehet akkora ugrást elérni HTPC szinten. Szigorúan csak szerintem.
Miért szoktál mosolyogni?

"Igazából a hezitálók miatt szóltam hozzá, mivel a legfontosabb érv a HTPC ellen az ára szokott lenni..."
Itt is tisztázni kell, hogy mire fogja használni a HTPC-t? Mozi? Zene? NAS? Letöltés? Játék? Vagy minden együtt? Hány HDD kell neki? Hány SSD? ...stb. Az sem mindegy, hogy BD-t akar nézni, vagy DivX-t... stb.
(#29963) Sefter
A házválasztás eddig a legnehezebb volt. Igaz, hogy kaptam hozzá segítséget egy kollégától, de nehéz szülés volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OTP Bank topic
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Hollow Knight és Silksong
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest