Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

_Smooth
senior tag
Ez engem is bosszant az AMD-ben. Jó, de még se (mindig)... Viszont a 24fps-es anyagok lejátszására kíváncsi lennék. Ha nem jó, akkor jó lenne ha itt jeleznéd.
Tegnap csak egy gyors próbára volt időm, a szemmel látható különbségeket figyeltem, illetve, hogy egyáltalán működik-e. Érzésre ég és föld eddig.
Nem hívtam le külön a számlálót, így nem állítom, hogy tényleg ment a 23,976, de az biztos, hogy olyan akadozást nem láttam, amit az AMD produkált - még páromnak is zavaró volt, pedig legtöbbször csak paranoiásnak tart
 (nem szokott felfigyelni az apró hibákra - akár kép, akár hang).
Viszont a linken, amit itt küldtél az RC1-ről van szó, én pedig tegnap már az RC2-t raktam fel.
Legalábbis a szöveg szerint:
Development Builds: Kodi 14.0 “Helix” – RC 2Amúgy köszi a tippet bootra, megnézem.
(meg közben lementem a raktárba és egy selejt USB kábelt szítcsíptem - pont jó lesz PWR SW és PWR LED számára - csak majd lehet bogarászni, hogy a kis csatlakozókat átcserélgessem :S ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
 - Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(nem szokott felfigyelni az apró hibákra - akár kép, akár hang).