Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovadika
üzenetére
AMD vonalon ASRock FM2A85X-ITX mITX lap, A10-5700, 8 giga ram, 64 GB SSD rendszernek. Megfelelő szoftveres körítéssel jobb képminőséggel a mai asztali médialejátszókénál, plusz pécés feladatok. Ehhez egy házikó ( árban akár a csillagos ég ), táp és hűtés. Szinte hangtalanra is megoldható, persze minél csendesebb, annál drágább lesz.
-
cekkk
veterán
válasz
kovadika
üzenetére
Értem én, csak az öszvér megoldásokból mindig sok kompromisszum születik, és lehet a 150 ezerből össze tudnál rakni két olyan gépet amely mind a két feladatra tökéletes lenne.
Ijk
Ezért van az én HTPC-m ben egy ssd és proci alaplap memória egy paneltáp és egy Big Shuriken semmit mást, ezt nem is lehet hallani, főleg, hogy ilyen 700 körül pörög. Ezért is nem jó egy asztali gépet beállítani, mert a sok merevlemezt stb hűteni kell.
-
Ijk
nagyúr
válasz
kovadika
üzenetére
Azt is vedd figyelembe hogy a Dune-d teljesen hangtalan, ez viszont még mindig ventis. A hőcsöves házak, adapterrel meg még inkább nyomnak az áron.
Én popi a210-et használok és a 4m-re lévő gépet Hi10 miatt. A számítógépben a leghalkabb Noctua ventik vannak és Corsair táp, viszont így is zavar a hangja filmezéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest