Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
válasz
lipido
üzenetére
természetesen táp nélkül
tudom hogy kicsit sokat szeretnék, de szeretném a teljes konfig árát minimalizálni, ezért sajnos nem tehetem meg hogy 40ezerért vegyek házat. Mondjuk most pont találtam vaterán egy thermaltake bach-ot 32K-ért, ami ugye iMon-nal van már, tehát majdnem ott vagyok. Csak azért a 43x45 centi nem kicsi, pedig már régen is tetszettek, igaz mozart jobban. azért érdeklődöm, mert még annyira nem sürgős és hátha kifogok valami jó hirdetést, csak még azt se tudom milyen típusok felelnének meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
tudom hogy kicsit sokat szeretnék, de szeretném a teljes konfig árát minimalizálni, ezért sajnos nem tehetem meg hogy 40ezerért vegyek házat. Mondjuk most pont találtam vaterán egy thermaltake bach-ot 32K-ért, ami ugye iMon-nal van már, tehát majdnem ott vagyok. Csak azért a 43x45 centi nem kicsi, pedig már régen is tetszettek, igaz mozart jobban. azért érdeklődöm, mert még annyira nem sürgős és hátha kifogok valami jó hirdetést, csak még azt se tudom milyen típusok felelnének meg.