Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slashing
üzenetére
"tegye fel a kezét az akinek htpc építésnél minden flottul ment vesződség nélkül."
Feltettem.
"xbmc nem éppen tv kártya barát"
Egeszen konkretan nincs benne TV tunert kezelo resz, mivel ilyesmire van ugyis ezermillio jo, kiforrott cucc, ezert azt csinaltak, hogy ezeknek az illeszteset oldottak meg, ahelyett, hogy csinaltak volna egy ezermillioegyedik, sajat cuccot. Nem hiszem, hogy ezzel barmi baj lenne.
Nem mellesleg a medialejatszok viszont egyaltalan nem szoktak tunert kezelni, sehogy sem.
-
törölt tag
válasz
slashing
üzenetére
Szerintem egy HTPC semmivel sem jár több vesződséggel, mint az a gép, amellyel a legtöbben itt fórumoznak. Én legtöbbet a házzal szívtam, egy CD-lejátszóba költözött a cucc, de sokkal egyszerűbb lett volna, ha kihagyom az ODD-t. Ha gondom is akadt, az némi segítséggel egy-két nap alatt megoldódott, s nem vártam hónapokat új FW-re. Igaz, nincs tunerkártyám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest