Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
Szia!
Azt hiszem megtaláltam a problémádra a megoldást:
1.) AMD Catalyst-ban a VIDEO almenüben engedélyezd/pipáld ki az "Egyenletes videolejátszás kényszerítése" opciót
2.) XBMC - SYSTEM főmenü - Settings almenü - SYSTEM mégalsóbb menü - Video output fülön a - "Use a fullscreen window rather than true full screen" NE legyen kipöttyözve kis kék bogyóval!Próbáld ki és szólj ha okés lett a cucc.
kkTHXbai
-
Roztomi
csendes tag
Hali!
Próbáld meg, hogy kiveszel tényleg minden videó javító/színkezelő dolgot a catalystban, az egyenletes lájátszás kényszerítését, és az IVTC engedélyezését is. Az "Autómatikus deinterlacing használata" pedig legyen bepipálva. Az XBMC beállításaid jónak tűnnek.
Azt próbáld még meg, hogy úgy indítod el az XBMC-t, hogy kivan kapcsolva az aero.
Sőt azt is szokták mondani, hogy a TV-n is jobb minden képjavítót kikapcsolni.
Amúgy ahogy írod valúszínűleg az asztal előtérbe kerülése körül lesz a megoldás, mert nekem is, ha egy értesítő buborék előjön, vagy pl írnak msn-en, akkor utána hajlamos szaggatni.
Az biztos, hogy a probléma szoftveres, és szerintem az energia gazdálkodásnak sem lenne szabad beleszólnia. Remélem tudtam segíteni, vagy legalább ötletet adni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest