- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
A 2.5-ös hdd fogyasztáson csodálkoztam. A routert tudom, mert nekem is is ilyen van.
A tuningnál a C2D-re gondoltál, amit írtam, ugye? Persze, tudom, hogy tuning mellett nagyon megugrik a fogyasztás, de csak a terhelt. Az idle nem sokat szokott változni, már több C2D-vel is megnéztem... pedig ezeknél nem is megy a fesz visszavétel tuning mellett.Pl. Az E4300-am tuningolva idle (órajelet visszavéve, feszt nem!) evett 120W-ot.
Alap órajelen idle (órajelet és feszt visszavéve) is csak 120W-ig ment le az egész konfig fogyasztása.Aztán E5200-ra váltottam, kisebb csíkszélesség és tuning mellett is idle (tehát még mindig visszavett órajellel, de emelt fesszel) 105-110W volt.
És ez igaz az E2180-amra is a másik gépben, a tuning miatt az idle fesz sokat nem növekszik, alapon is 100W körül eszik. Szóval ilyen 40W-okat nem gondoltam, hogy ki lehet belőle hozni... akár még fesz és órajelcsökkentéssel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest