- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyovszki4
csendes tag
Sziasztok, remélem jó helyen járok!
Adott egy PC ami nem dedikált HTPC, erről játszom is stb. Win10 legfrissebb update.
A PC HDMI-vel be van dugva a TV-be, ami PCM-re van állítva és optikán küldi a hangot az erősítőnek ami 4.1-et hajt.Namost amikor először felraktam a surroundokat, akkor elkezdtem bizgetni mert nem volt triviális a beállítása, de sikerült végül, azt hiszem hogy letöltöttem a Dolby Access-t, elindítottam a "Dolby Atmos for headphones" trial verzióját, de végül a hangeszköz beállításnál a dolby atmos for home theatre volt kiválasztva (ami elvileg ingyenes a dolby accessben) és azzal ment rendesen, az erősítő jelezte hogy dolby digital jelet kapott.
Most kisebb kihagyás után próbáltam újra surround tartalmat lejátszani és feltűnt, hogy nem megy, és valóban csak stereo jön ki a windowsból, az egyetlen változás ami történt az az, hogy lejárt az atmos headphone trial verziója. Továbbra is engedi kiválasztani a dolby atmost az eszközbeállításokban, nem dob hibát, nem ugrik vissza stereo-ra de mégis csak stereo jelet küld a windows.
Bárkinek bármi tipp esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Logitech G935 Wireless
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Denon AVR-S660H
- AUDEZE Maxwell PS gaming fejhallgató headset, fekete! Ajándék WickedCushions EarPad! 1 év gari!
- Lg Oled Evo OLED65G2 Prémium Tv! 65"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest