-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
magicbox
üzenetére
napersze, némi küzdés egy belépőkártyával és máris leírod, hogy nem ajánlott az nvidia. Sztem korrektebb lett volna az, hogy a Te rendszeredben a Te tévéddel tré volt az 1030-as kártya. Főleg annak tekintetében, hogy utána 4 bekezdésen keresztül leírod, hogyan küzdesz az Amd-vel, amit szerintem máig sem sikerül beállítani, pedig állítólag ez itt tökéletes mindenkinek. A kadenciakülönbség meg nem akkora, hogy attól irritáló legyen a kép, az más beállítás okozta, ez tapasztalat. Ráadásul Reclock filterrel teljesen megszüntethető.
Nálam itthon van pár eszköz (Xiaomi illetve Amlogic boxok), és hosszas próbálkozás után arra jutottam, hogy a Madvr, gyengébb tévéken tud komolyat lökni, nálam pl egy 6 éves felsőkategóriás Philipsen semmit sem tudott hozzátenni, a tavalyi 4K-son pedig végképp nem. Amire viszont jó, az a HDR->SDR konverzió illetve ha valami tényleg gyengébb felbontású (720p), de olyat én pl manapság már nem nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest