- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
gurabli #39509 üzenetére
Írtam, hogy én a "másik vonalat" képviselem, azokét, akik kicsi, alacsony fogyasztású gépet akarnak, minimális hardverrel. Amit írtál komponenseket, azt én meg is csináltam. Teljesen elégedett is vagyok ezzel.
Ezzel a lapal pont úgy vagyok, ahogy írtad, ha nagyon késztetést fogok érezni Broxtronra váltani, akkor fogok. ez a lap meg majd megy asztali Linux gépnek, vagy inkább NAS alaplapnak.
A "nagy HTPC" vonalat viszont megértem, hogy miért költenek rá ennyit. Láttam az én gépem határait egy elég komoly high-end (tényleg az) rendszerben. Mondjuk a vetélytársa nem kicsit többe került, és szinte borítékolható volt az összevetés eredménye, de nekem nagyon hasznos tapasztalat volt. Többek között megerősített abban, hogy jó úton járok ezzel a géppel és van még benne számomra is fejlesztési potenciál.
A házban van elég helyem pl. komolyabb, lineáris táp elhelyezésére + egy dedikált, audio célra szánt USB kártyát akarok majd belerakni, hogy ne csak filmre, hanem dual boot-tal zenére is alkalmas forrás legyen a meglévő USB-s DAC-ommal párosítva.
Plazma vs. LCD TV:
A 2009-es alap HD ready Samu plazmám képe ezzel a géppel nekem nagyon ott van. Nemrég az új kecóba vettünk egy LCD-t a hálószobánkba, (idei LG UHD modell
) ezen majd még kipróbálom a kis Braswell-t, hogy mit mutat és pl. mennyire tudja kezelni a 4K felbontást, ha a kimenetet arra állítom.
Elméletben így a 4K teszt videókat még csak le sem kellene skáláznia, csak natívan kitolni a HDMI-n. Hétvégén kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BMW topik
- Dell notebook topic
- Elden Ring
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest