- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dagobah
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a tanácsotokat kérni. Ki szeretném cserélni a HDD-t amin az openelec van feltelepítve egy másikra, több programmal is próbáltam átklónozni ami látszólag sikerült is de induláskor kernel panic-ra hivatkozva leáll a rendszer. Tudtok e erre valami megoldást ajánlani?
A média tárt ki exportáltam egy xml fájlba gondoltam egy tiszta telepítés után vissza importálom ami a zenék esetében sikerült is, de a filmekkel nem, mivel nem látja az xml fájlt pedig ott van ahova előzőleg mentettem.
Még egy kérdés. Megoldható e valahogy, hogy a kodiban a főmenüben a filmek menüpontot almenükre osszam fel mondjuk műfajok szerint, mivel több száz filmnél már kicsit kényelmetlen ide-oda végig kutatni ha keresek egy adott filmet?Köszönöm előre is ha segítetek.
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forrmell.enn
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest