Hirdetés
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

marcias őstag válasz  dabadab

üzenetére dabadab

üzenetéreHát, sztem a procihűtő még 8k-t is megér, ha tényleg jó  Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre 
 Hm.. És egy olyan variáció milyen lene, hogy egy notis HDD-n lenne a rendszer, és lenne mellette egy nagyobb vinyó, ami csak akkor működne, ha mondjuk filmet akarnék nézni vagy ilyesmi, az alap esetben nem hallatszana. Amúgy 2,5-ös vinyót hogyan lehet jól rögzíteni? Kell neki vmi keret, vagy ilyesmi?
 Igazad lehet, a videokártya talán mégsem olyan fontos. Elvileg az alaplaton van egy x1250, vmire talán elég 2d-ben 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods Pro 2 USB C ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! FQXMQG16J2
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- !AKCIÓ! - Wharfedale Slim Bass 8 - 200W RMS / 400W Peak
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre
 Ha ránézel egy Fusion házra, és a 2db 12-es ventire a proci mellett, sztem nem sok dolga lesz a procin lévő ventinek, ezért még a full passzív proci hűtés is esélyes lenne, csak félő hogy ezek az általában jó nagy bordák nem férnek be a max 10-11 cm magas helyre