Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- 
			  PROHARDVER! Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

san2000 tag Sziasztok! Megrendeltem álmaim Htpc alkatrészeit több hónap olvasás és érdeklődés után. 
 Amiben ti is rengeteget segítettetek. A jövőhéten érkeznek több helyről a szállítmány.  Ha van rá igény írnék egy részletes tesztet az építésről.  De ami miatt most írok az egy kérdés: Rendeltem az alaplaphoz egy ilyen kábelt: Az egyik ágára szeretnék egy 8 Gb-os USB3 Kingstone pendrivot a másikra egy usb távezérlő vevőjét. Így nem használnék külső portokat nem lógna ki semmi a gépből. A kérdés : 1.) Elég-e az XBMC-nek egy USB3 pendrive sebessége?  2.) Vagy jobban járnék egy sata II kis SSD-vel.  Elvileg az USB3 gyorsabb mint a Sata II ,de a valóságba mi a helyzet? Sata II van itthon ,de Sata III-ba nem láttam még 8 Gb-at. 3.) Létezik-e egyáltalán ?  köszi a válaszokat .  
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest