Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi srácok, örömmel csatlakoztam. Pár hete még elképzelhetetlen lett volna, de annyira nyomtátok a témát, hogy meg kellett néznem mi a helyzet, oszt most ide jutottunk
Igen Brazos, de úgy lett kialakítva az egész HTPC, hogy ha tetszik, akkor egy mozdulattal cserélhető a lap+proci, többi hardver már Trinity-re lett felkészítve.
Ráadásul örülök, hogy nem a Thermaltake házat vettem, hanem egy mITX 200w-os Chieftec-et, mert jó a tápventije, nem zavaró a hangja. Ezt majd egy passzív tápra cserélem, ha megkapom a kinézett házam.
Egyedül az E350 hűtésével vagyok gondban, arra kell kitalálni valamit mert zajos és nem hűt, több baja nincs
madvr természetesen majd jön, de erre már nem maradt időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest