Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
canniball #11763 üzenetére
"Én korábban ... egy Mini(1)-re ruháztam be, de nem láttam olyan fw-t hozzá ami bugmentes lett volna...ha pedig valami nem működik akkor nincs más lehetőség mint várni a csodát hogy egy másik majd jó lesz."
Én is egy ilyet nyúzok, és mindössze az a problémám, hogy minden második firm kezeli jól a DVD-met. A Neten írt bugok meg vannak nálam is, de ahogy használom, nem futok beléjük.
Amit leírtál az igaz. Nyilván előzetesen érdemes utána olvasni, hogy amire a leendő tulaj használná, azt tudja-e (időközben előjött a torrenttel is, tehát ez a játékos valószínűleg nem lesz jó neki), illetve hogy mik a használói tapasztalatok.
És fontos, hogy a jövőre nézve ígért funkcióért nem szabad a jelenben pénzt adni. (Mint exACRyan-tulaj tudod miről beszélek...)"Nem mondom hogy a HTPC teljesen probléma mentes dolog (bár kis szerencsével lehet az), de itt legalább az egyszerű usernek is esélye van megoldást keresni."
A probléma keresés nem kevés időt vesz el az életetekből. (A "megoldások" keresése is, aztán ha minden megoldás összejött, akkor kerestek magatoknak újabb problémákat, funkció-bővítés címszó alatt.)
Neked sem lesz soha az életben "elkészült" állapotú HTPC-d. Ha igen, akkor másnap eladod, hogy újrakezdhesd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest