- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Használt VGA / videókártya ajánló
Aktív témák
-
Zimezoom
tag
válasz
TheReMiXeR #144 üzenetére
Tehát 100milla? Ezt nem szabad leírni?
Gondolod, ez az az árszint, amiben gondolkodom? -
TheReMiXeR
senior tag
Az én lehetőségem még mindig él...
Gödöllő ---> nagy ingatlan ---> nagy telekkel .... aránylag jó megközelíthetőséggel...
Megfelelő ráfordítással pl. diákszállót vagy konferencia központot lehet kialakítani.
…vagy akármit…
Gondolom logikus, hogy KP vagy Banki hitelből oldható meg a vétel…
Az összeg kilenc számjegyből áll és egyessel kezdődik… Alkuképesen…
Bp-n ugyanez kb. 2-300 milla, mivel ez Gödöllő ezért csak töredéke…
Akit érdekel privizzen és adom a pontosabb infókat…
Üdv.Én -
Zimezoom
tag
up
-
Zimezoom
tag
up
-
Zimezoom
tag
nanemá!
-
Zimezoom
tag
up
-
Zimezoom
tag
Zupp!
-
Zimezoom
tag
Felhozom, hátha...
Annyiban módosult az igény, hogy felújítandó/lebontandó/romos családi/parasztház is érdekel, valamint télen is lakható/vagy átalakítható nyaraló is.
Preferált környék: Érd, Törökbálint, Budaörs, Dunakeszi, Göd, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Dunaharaszti -> tehát Hév-vel vagy vonattal gyorsan megközelíthető Budapest.
Olyan jó lenne!!! -
MaXimiliam
tag
Up neked, mert úgy látom nem találtál még telket.
Mellesleg én is hasonló cipőben járok, csak az még ennél is szűkebb.
Tudomsemmi esélyem.
Sok szerencsét! -
szbotond
tag
ez esetleg??
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LKW
aktív tag
Gyere Sopronba.
-
ivanolsen
tag
válasz
Zimezoom #127 üzenetére
Monor mellett Csévharaszton eladó központi fekvésű (bolt, iskola, posta, Polg.Hiv, cuki, virágbolt, buszmegálló, kocsma 1perc gyalog) építési telek (515nöl)! 16nm-es faház van rajta+teljes közmű (víz, csatorna, áram belül, gáz, telefon, kábel tv telek előtt)+ fúrt kút kimeríthetetlen vízmennyiséggel, szivattyúval! A telken van még szerszámos bódé+fél angol wc+ hinta+sok tuja(kb 100)! Igaz hegy nemnagyon van a közelben, viszont erdő az van kb.100 méterre a telektől, jó levegő pedig helyben található! Beépíthetőségről csak annyit, hogy min. 100nm alapterületű házak veszik körül+különálló helységek mindegyikhez vannak építve, tehát szerintem legalább 30%-os! És ez belterületi (építési) telek!
Ára: 5M Ft -
ivanolsen
tag
Csévharaszt!
Köki 20 perc kocsival+most építik az M4-est+a körgyűrűt!
515nöl a központban! -
Zimezoom
tag
A ''régió'' konkretizálódni látszik: Vác környéke és feljebb a Dunakanyarban (Verőce, Kismaros, esetleg Nagymaros). Persze a szemben lévő oldal (pl. Dunabogdány) is teccik, amennyiben megfizethető...
-
Zimezoom
tag
up
-
Zimezoom
tag
Köszönöm a tippeket!
-
törölt tag
pilis 1értelmü.
pilisvörösvár nagyon drága piliscasba is nagyon megy fel, utána meg jászfalu stb már nem a legjobbak -
cocki
tag
Martonvásár környékén Tordas ill Gyúrót probáld meg megnézni ott szoktak eladó telkek lenni.
-
Zimezoom
tag
Try again!
-
Zimezoom
tag
khmmm
-
Zimezoom
tag
Refresh!
Aki Budapest tágabb (értsd: akár 20-40 km-es) vonzáskörzetében él, kérem szóljon, ha a környezetében tud nekem megfelelő telket vagy (lebontandó, romos) ingatlant!
Ami az elképzelésem:
- elsősorban hegyes-dombor-erdős-patakos, szép és nyugodt környezetben lévő hely, település, falu
- beépíthető (azaz nem zártkert, korlátozott, stb.) telek, akár üresen, akár romos, lebontandó (tanya-szerű) ingatlannal, min. 150-200 négyszögöl nagyságban
- autóval télen is jól megközelíthető (tehát valami jobbfajta út van)
- villany kell csak feltétlenül, ha van víz, az jó (persze a többi közmű sem hátrány)
- Budapest viszonylag gyorsan (kb. 1 órán belül) elérhető autóval: preferált a nyugati régió (M1 és M7 mellett) vagy az északi régió (pilis, Szentendre, Vác, M3-as iránya)
- nem feltétlenül a divatos és drága Bp környéki agglomeráció érdekel
[Szerkesztve] -
Zimezoom
tag
reverence!
-
Zimezoom
tag
up
-
Zimezoom
tag
kúp!
-
Zimezoom
tag
Biatorbágyon?
-
Zimezoom
tag
supp
-
Zimezoom
tag
Nagykovácsin ismerős valaki?
-
Zimezoom
tag
ápp
-
Zimezoom
tag
suváppá
-
TitiRii
senior tag
Hali
itt mögöttünk nem rég parcelázták ki a telkeket, már 3 ház épül is rajtuk
minden van amit akarsz
dombos,erdös,még patak is van, aszfalt viz vilany, télen is jol megközelíthatő
bp xvi
az árával lesz egy kis gond, leg jobb tudomásom szerint a mögötünk lévö telek 24!!! M ért van árulva
a többiről fogalmam sincs
ha jobban érdekel, hivd fel a 16 kerületi önkormányzatot éstudakold meg hogy a budapesti utca, és hermina utca közötti uj telkek milyen árban vannak(sajnos az uj utcát még mai napig nem tudom hogy hivják) -
Processzor
tag
Külföldi ingatlaneladó webszájtot nem tud vki.?
-
zaba
tag
Ha kell, én szívesen ajánlkozom, mert az volnék (építész). Ha telket nem is szerzek, elég sok mindet meg tudok kérdezni róla, ha van olyasmi, amit kinéztél (szakmámbelieknek az önkormányzatok műszaki osztályán sokkal segítőkészebbek), másrészt szívesen tervezek is neked, ha kell és meg tudunk egyezni. Ha kellek hívj, telszám az adataimnál.
-
karyo
senior tag
Egyébként Piliscséven lehet még olcsón parasztházhoz jutni (kb 3M-5M ig ).
Ezt felujítva szép eredményt lehet elérni, és általában szép nagy telek jár a házikóhoz, amiért már megéri. -
The Creature
tag
-
zaba
tag
Építészed van már? Ha építési telek kell gondolom építeni akarsz.
-
Szeni
aktív tag
Mostanában többet járok fel, általában Zsámbék felé. Mert, ha kicsit esetleg hosszabb is, mindenképpen gyorsabb. A 10-es utat el kell kerülni messziről! Dobogókő valóban nem mindig járható télen. Még, amit szoktam: Vörösvárig a 10-esen, ott át Csobánkán keresztül Pomázra, majd Szentendrei út.
Én egyébként nem költöznék el azért Esztergomból, hogy kicsit közelebb legyek Pesthez. -
karyo
senior tag
Február tájban jártál Dobogókő felé? Akkor törtek le azoknak a szép nagy fáknak
az ágai, jó kis útakadályokat képezve
Sztem ha valaki pestre akar járni, esztergom már túl messze van.
Én csináltam egy darabig, de kicsinálja az ember idegeit ( bár akkor vörösvár felé mindig )
Napi 4 óra közlekedés az nagyon sok -
Zimezoom
tag
válasz
The Creature #84 üzenetére
God, mi ilyen keskeny-hosszú? Szőllő?
-
The Creature
tag
Bp-től 15 percre, m3-as 16. km-nél Fót, Istvánhegyen érdekelne egy telek? sokkal beljebb van az m3-astól... dombos területen van, van fúrt kút, villany, közművesítés meg elvileg 1-2 éven belül lesz... ya, és 12m széles durván, úgy sac per kábé 150 m hosszú kb 400négyszögöl a terület (lehet most matematikailag qrva rossz adatokat adtam, de csak szemléltetés céljából...). Ha érdekel, akkor írj egy mailt vagy hívj fel!!
-
Szeni
aktív tag
Ide is beszúrom a vonatkozó linket:
Bővebben: link -
Zimezoom
tag
Szeni, írtam mélt!
-
Zimezoom
tag
up
-
salazol
őstag
El is felejtettem, nézegesd időnként a honlapomon a Képújság-ot.
Ez tartalmazza a Pilisvörösvár-Pilisszentiván, Solymár, Piliscsaba kábeltelevízióin éppen futó hirdetéseket.
Minden héten van 2-3 újabb ingatlanhirdetés.
Érdemes 2-3 naponta átfutnod, mert van, aki csak 3-4 napra adja föl a hirdetését, hiszen ami olcsó, az hamar elkel.
Elnézést az önreklámért.
Üdv: salazol
A weboldalam: Bővebben: link
vagy a közvetlen link a képújságra: Bővebben: link -
Zimezoom
tag
nyekk
-
Zimezoom
tag
recefice
-
salazol
őstag
Nem akarok reklámot csinálni a cégnek, mert nem szeretem a tulajt, de nézz körül itt:
www.taking95.hu
Az ár miatt Tinnye és Pilisjászfalu jöhet szóba Neked. -
modd3r
őstag
Még mindíg eladó:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Zimezoom
tag
Godzilla!
-
Zimezoom
tag
háp
-
Zimezoom
tag
áp
-
Zimezoom
tag
up
-
Zimezoom
tag
up
-
lorcsi
veterán
építési vállakozás...
-
joe69
senior tag
Dunabogdany nem erdekelne?
-
Zimezoom
tag
up
-
nofene
aktív tag
Tudtommal még vannak itt eladó telkek nemrég vontak ki mezőgazdasági termelés alól földterületeket majd ezeket parcellázták és eladogatták! Ezt a részt hívják most Újtelepnek, nincs pontos információm arról, hogy van-e még eladó telek ezen a környéken de rákérdezek akkor, általában 10millió ft körül (de inkább fölötte) mennek a 200négyszögöles telkek, a telkeken közmű van (víz,gáz,villany). Ez a rész egyébként Zsámbék felé esik! Nah akkor a ma esti futásom alkalmával körbenézek és rákérdezek a telkekre. Bye!
-
Integra
titán
épp most megy a klubrádióban az ingatlan piaci műsor.
zuglóban 200ezer ft alá esett megint a PANEL lakás ára.
ingatlanpiaci szakértő ezt szomorúan jegyezte meg...
hát bazmeg, hogy elvan szállva mindenki.....
egy szutykos panelért 200e ft négyzetmétere és elvan keseredve...
átrakom offba, mert csak félig on
[Szerkesztve] -
Zimezoom
tag
bum
-
Zimezoom
tag
fice
-
Zimezoom
tag
Páty, Telki, Zsámbék, Biatorbágy, Sóskút, Herceghalom, Mány, Csabdi, Vasztély, Nagyegyháza, Óbarok, Újbarok, Szárliget -- esetleg rendelkezik valaki helyismerettel ezekről a helyekről?
-
Zimezoom
tag
Rece
-
Zimezoom
tag
zumm
-
Zimezoom
tag
zime
-
Zimezoom
tag
reggeli up
-
Zimezoom
tag
esti up
-
törölt tag
Mindkettőtöknek:
Bővebben: link Ez a hivatalos oldal. ha találok mást akkor írok. -
Zimezoom
tag
Kedves Budapest környéki PH-sok, most elsősorban a Ti segítségetekre számítok!
Aki Budapest tágabb (értsd: akár 20-30 km-es) vonzáskörzetében él, kérem szóljon, ha a környezetében tud nekem megfelelő telket vagy ingatlant!
Ami az elképzelésem:
- elsősorban hegyes-dombor-erdős-patakos, szép és nyugodt környezetben lévő hely, település, falu
- beépíthető (azaz nem zártkert, korlátozott, stb.) telek, akár üresen, akár romos, lebontandó (tanya-szerű) ingatlannal, min. 150-200 négyszögöl nagyságban
- autóval télen is jól megközelíthető (tehát valami jobbfajta út van)
- víz és villany kell csak (persze a többi közmű sem hátrány)
- Budapest viszonylag gyorsan (kb. 1 órán belül) elérhető autóval: preferált a nyugati régió (M1 és M7 mellett) vagy az északi régió (Szentendre, Vác, M3-as iránya)
- nem feltétlenül a divatos és drága Bp környéki agglomeráció érdekel
Szóval ilyesmire vágyom, remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest