- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Ez a Direct Input meg Xi Input mit jelent? Azt hittem, van a kontroller, és az (ha van hozzá driver) akkor mindennel megy. Szóval ha ennyi -féle van, akkor nem költök rá 25-öt, mert lehet kelleni fog még egy (Bár Steames vok, azokkal áll. Megy.). Találtam a Horipad Wiredet, ez kellemesen olcsó, nincs benne rumble pad, meg mozgásérzékelő, akku, wifi/bluetooth, stb., de minőséginek látszik.
Csak az a kérdés, hogy tuti menne e PC-vel? (Azért gondoltam Xbox-osra, mert az igen...) -
SunMount3r
nagyúr
Miért pont a Switch controller? Ahogy látom nincs rajta semmilyen "extra" gomb, egy "akármilyen" controller-hez képest, ami külön kellene, akár egy Switch-es játékban is. Nem kötözködöm, hanem kérdezem. Meg ha nem csak erre, hanem PC-s játékokhoz is kellene neki a controller, akkor kimondottan nem tűnik a legjobb választásnak, mert DirectInput-os, a legtöbb mai játéknak meg XInput-os kellene. Ok, hogy ez a Steam-es játékoknál már nem gond, de nem csak a Steam létezik... ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Asus Rog Strix G16
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest