Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Eheh, nagggyon melle.
A legtobb DJ kizarolag konzervbol dolgozik, megkapja a mintakat, aztan uccuneki. Ebbol szuletnek aztan a triggerelt negynegyedes szarok, amik Tiestoval egyutt sztem mar ot eve is vercikinek minosultek, dehat izlesek es pofozok.
Nyilvan vannak olyanok, akiket zenesznek tekinthetunk, nagyon szerettem peldanak okaert az Astral Projection kezdeti dolgait, de ok sem tudtak kilepni a sajat arnyekukbol.
Aztan masok szepen kukazgatnak (Fatboy Slim), es ezt piackepesse teszik, evvel sincs semmi gond, bar a Mushroom hasonlo jellegu munkassaga tobb tiszteletet ebreszt bennem, ok valoban a ''mufaj hatarait feszegettek''.
Az mar csak raadas, h anno kepes voltam 3 napon keresztul kevergetni a rogzitett gitarhangzast a Sound Forge-dzsal, dehat ez mar regen volt. -
Loha
veterán
Pár nap allatt egész jó számokat lehet összedobbni pl. a FruityLoops-al.
(Kitalálod a dallamot, ritmust stb, a progi meg gitározik helyetted)
Gitárral, szerintem max a boci-boci tarkáig lehet eljutni...
(Kitalálod a dallamot, ritmust stb, és még kell sokéves gitár gyakorlat, hogy vmi legyen belőle)
Adagio For Strings-nél meg az alapdallam megvolt, kellett rá kis dobot keverni és kész, meg úgy beállítani, mintha saját szerzemény lenne...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest