Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
szerintem az alapveto momentum az az egeszben h akar koncert akar diszko akar mi azert mennek az emberek h jol erezzek magukat.
es van akinek zenekar kell vkinek az sem. van aki nem tud lazulni ivas nelkul (meg egyebek) rolam alt azt hiszik h drogos vagyok ha eleresztem magam mikor meg inni sem ittam...
szoval az ember elhatarozza h neki mi kell ahhoz h jol erezze magat es csak annak kell teljesulnie... ha vki direkte depizik mindig annak mutathatsz bazari majmot is akkor sem fogja elvezni.
vlad te inkvizitor... CSAK EGYSZER LASSALAK MAR ALUDNI AMIKOR EN EBREN VAGYOK ARRA FOGOM VERNI EGESZ ELETEMBEN...
mindenesetre csak azert h neked is szemelyesen nyujtsak at egy olajtagat
lehet jo zenet csinalni ami nem rock. csak az en gyomrom nem veszi be...
ennek oromere megyek meghallgatom a peaches albumot ami most jott le.
bugosg...q3
[Szerkesztve]
Aktív témák
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennek oromere megyek meghallgatom a peaches albumot ami most jott le.