- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
D4rkm4n: Kicsit olyan mintha egy csuklya lenne rajta, és a modern kori szerzetes kódexmásolás helyett a gépe előtt ül és kattingat
(persz gondolom az csak árnéky ott mögötte)
A kezére és az egérre/billentyűzetre egy pici fényt adhattál volna talán.sztyui: tök véletlenül végül ugyanilyen ernyőt rendeltem én is, ugyanettől az eladótól. Kíváncsi leszek; remélem nem jön át a fény a fekete oldalán (mintha translucent black-et írtak volna...)
Kösz a linkeket, remélem meg tudom majd nézegetni őket rendesen. Mondjuk első blikkre aknacer flickr oldalán van pár kép amit nem értek... viszont legalább látom, hogy Cinthya Dictator (akit szintén nem értek) nincs egyedül
lehet hogy haladnom kéne a korral...? 
Ja, a világítási ABC fordításában én is részt vettem két fejezet erejéig
Jó móka volt.Jó ez a Haristobald, csak kár hogy nem tudok csigazabálóul

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(persz gondolom az csak árnéky ott mögötte)
Jó móka volt.