- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
Alapvetoen minel kisebb a baba/gyerek annal konnyebb fotozni. Ez alol persze vannak kivetelek de kb igy all:
- 2 hetes koraig konnyu, alszanak sokat, alvasidore kell tenni a fotozast.
- ezutani idoszak, mikor a baba meg nem tudja emelni a fejet, ulni, mert ilyenkor mar ebren kell fotozni, mivel nem alszik olyan melyen mint egy ujszulott igy alvas kozben nem mozgathato. viszont nehez pozt talalni ugye ha semmit nem tud csinalni..
- ülni tudo/tanulo baba, ez megint konnyu eset, boldog, h ul.
- negykezlabazo baba, jaro baba - mozognak, es gyorsan mozognak. ugyhogy itt ket lehetosegunk van: vagy olyan kornyezetbe helyezzuk oket, ahol barmerre mozog nem lesz zavaro a hatter, vagy elerjuk, h egy helyben uljenek.nesanak ez az aktualis, ugyhogy leirom ami nalam bevalt:
- park, jatszoter, teleobjektiv es gyorsasag. nem nagyon fognak megallni, de nembaj. en csak ugy tudok fotozni, ha min. 1 szulo van aki jatszik a kicsivel, en az elkapott pillanatokra megyek. kikell vinni anyut is. ha nagyon nem megy a dolog, akkor a mentoov a hinta, abba beleul es ottmarad (egy jo darabig). nagyon jok meg a mindenfele varak es olyan dolgok ahol lehet kukucsolosat jatszani, bujsz, kukucs, bujsz, kukucs, harmadikra mar szemed elott a gep, fokusz elesitve es csak lekell kapnod ahogy kukucskal rad vigyorogva.- vilagos szoba, kb egyszinu-egyseges falresz, ablak mellett a legjobb. leulteted, anyuka mondokazik, van kb 3 perced.
kismotorra ulteted, kb fel perc. ez akkor a legtutibb ha nem tud meg se leszallni se elindulni vele.
beleallitod/ulteted egy kosarba, ujabb 2 perc.A lenyeg, hogy kontrollalni kell a helyszint.
ps.: nekunk is nagyon sok olyan kepunk van, ami masnak, mindenfele osszevissza nem mutogatnivalok
de neha igyekszem idot szakitani es csinalni par normalis kepet, sokszor nem csinaltam, meg is bantam.
Itt van nehany gyerekfoto, nagy reszet baromi egyszeru felszerelessel csinaltam (K10D, kitobik), es sok az idegen gyerek.
Szoval ha van konkret kerdes vmelyikrol igyekszem valaszolni. [link] (Azert a sajatom mutatom, mert ezekrol tenyleg tudom, hogyan keszultek.
)ps2: alapvetoen guggolj le, fekudj le totyogo kisgyerek fotozasanal. felulrol nem az igazi. ha megis felulrol ha mar lud legyen kover alapon csinald nagylatoval.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

beleallitod/ulteted egy kosarba, ujabb 2 perc.