- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
-
Silentfrog
veterán
December elején még nem volt kártyás fizetés a boxnál nemrég tették le a gépet. Úgy gondoltam egy ekkora cégnél csak nem tüntetik el a pénzem/ termékem.
A Fb-os bot üzenetküldéssel elintézni nem lehet semmit, a panaszügyintézés 30 nap, az email üzenetekre érdemben nem válaszolnak. ( majd utánanéznek stb üzenet mindig)
Sokszor rendeltem tőlük sosem volt baj. De ha baj van akkor elintézhetetlen a probléma.
Tanultam belőle soha semmit nem rendelek tőlük. -
Attól tartok, hogy a később rendelőknek majd azt mondják, hogy a beszállító nem tudja a megrendelt áron biztosítani a terméket. De akkor meg a f.szért engedte kosárba rakni és megrendelni ennyiért.
Ha már az edigital is kiadott egy 3080Ti-t 15ezer ft-ért akkor azt hiszem ez is belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest